ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο oίκος Balmain διοργανώνει ένα πλωτό show στον Σηκουάνα


Μάρθα Κουμπάνη

4 Ιουλίου 2020

Ο oίκος Balmain διοργανώνει ένα πλωτό show στον Σηκουάνα

O οίκος Balmain ετοιμάζει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, στο Παρίσι. Ένα μικρό πλοίο θα διασχίσει τον Σηκουάνα του Παρισιού την Κυριακή το απόγευμα, το οποίο θα είναι γεμάτο μόδα και μουσική, την παραμονή της ψηφιακής Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Πάνω σ΄αυτό έχει διοργανωθεί μια μουσική performance αλλά και μια έκθεση μόδας που θα διασκεδάσει όσους θα κάνουν βόλτα στις όχθες του ποταμού εκείνο το απόγευμα.

Το όνομα του πλοίου είναι "Balmain Sur Seine” και πάνω σ’ αυτό θα τραγουδήσει η Γαλλίδα Yseult. Tα μοντέλα θα φορούν ρούχα από τα αρχεία του οίκου, ανάμεσα στα οποία και κάποια από αυτά του ίδιου του Pierre Balmain, αλλά και των διαδόχων του, Erik Mortensen, Oscar de la Renta και φυσικά του Olivier Rousteing.

"O Balmain έχει να κάνει με την αισιοδοξία και μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο θέλησα να φέρω την αισιοδοξία για την οποία το brand έγινε διάσημο" είπε ο Olivier σχετικά με το ξεχωριστό του εγχείρημα.

Το event θα είναι ανοιχτό, σε αντίθεση με ένα κανονικό fashion show, και ο κόσμος θα μπορεί να το απολαύσει απλώς καθισμένος στις όχθες του Σηκουάνα. Ο Rousteing εξήγησε ότι έχουν προσκληθεί κάποιοι δημοσιογράφοι από τα τοπικά Μέσα, αλλά κράτησε τον αριθμό σε πολύ χαμηλά επίπεδα εξαιτίας των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης που ισχύουν.

Ο Balmain είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει τα πλάνα του να παρουσιάσει ένα φυσικό show τον Σεπτέμβριο, στο πρόγραμμα της ready-to-wear Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, το οποίο φυσικά θα παρουσιάζεται παράλληλα και στην ψηφιακή πλατφόρμα για όσους δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών.

Η αποκάλυψη αυτή ακολούθησε την ανακοίνωση της Fédération de la Haute Couture et de la Mode ότι η Εβδομάδα Μόδας του Σεπτεμβρίου θα γίνει κανονικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.