ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Simon Porte Jacquemus ανακοινώνει το show L’Amour


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουλίου 2020

Ο Simon Porte Jacquemus ανακοινώνει το show L’Amour

Ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus δημιουργεί shows που συνδέονται πάντα με κάτι που αγαπά. Χρώματα, αρώματα, αναμνήσεις γίνονται έμπνευση για τον νεαρό Παριζιάνο που καταφέρνει να καθηλώνει με κάθε του επίδειξη. Τώρα, για το show του για την Άνοιξη του 2021, ο σχεδιαστής ανακοινώνει την παρουσίαση μιας συλλογής με τον τίτλο L’Amour.

Η συλλογή γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων θα παρουσιαστεί στις 16 Ιουλίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του brand στο πρόγραμμα του menswear. Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει λίγους επισκέπτες, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας για τον COVID-19, και θα πραγματοποιηθεί «σε μια μυστική τοποθεσία κοντά στο Παρίσι, προς το τέλος της ημέρας». Είναι ο μοναδικός Γάλλος σχεδιαστής, ο οποίος δεσμεύεται να πραγματοποιήσει μια ζωντανή εκδήλωση αυτό το καλοκαίρι, ακολουθώντας τα βήματα του Olivier Rousteing στον Balmain, ο οποίος παρουσίασε τις δημιουργίες του στο Σηκουάνα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.