ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Visual artists από όλο τον κόσμο σχεδιάζουν για το iconic ρολοι του Gucci και το αποτέλεσμα συναρπάζει


Μάρθα Κουμπάνη

14 Ιουλίου 2020

Visual artists από όλο τον κόσμο σχεδιάζουν για το iconic ρολοι του Gucci και το αποτέλεσμα συναρπάζει

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Alessandro Michele, ζήτησε από visual artists από όλο τον κόσμο, να δώσουν τη δική τους οπτική στο ρολόι G-Timeless.

Ιllustrators, ζωγράφoι και digital artists άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και δημιούργησαν μοναδικά έργα τέχνης για το εμβληματικό ρολόι με τη μέλισσα, που συστήθηκε για πρώτη φορά από τον Gucci στα 1970's, που είναι και το κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο του.

Ορισμένοι από εκείνους που συμμετείχαν, έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με το ιταλικό label, όπως οι Winnie Chi από την Κίνα και Kieron Livingstone από τη Μεγάλη Βρετανία. Η λίστα περιλαμβάνει τους Oh de Laval και Tishk Baranji, που έχουν τη βάση τους στο Λονδίνο, Balfua από την Καλιφόρνια, David Macho από την Ισπανία και Andrey Kasay από τη Ρωσία.

Σουρεαλιστική διάθεση, φαντασία που οργιάζει, και εκλεκτικός χαρακτήρας όπως αυτός που χαρακτηρίζει τον οίκο είναι μόνο μερικά από βασικά στοιχεία των έργων.

To καντράν του G-Timeless είναι διακοσμημένο με τις διάσημες μέλισσες του οίκου, ενώ αποκαλύπτεται η εικόνα του αυτόματου μηχανισμού που διαθέτει.

Υπάρχουν οκτώ εκδοχές του ρολογιού φτιαγμένες από μαύρο όνυχα, κίτρινο χρυσό 18 καρατίων και tiger eye ή μαλαχίτη. Οι δημιουργίες πραγματικά εντυπωσιάζουν και πρέπει να παραδεχτούμε πως η ιδέα του creative director ήταν καταπληκτική.

Cambo

David Macho

Andrey Kasay

Andrey Kasay

Cambo

Balfua

Kieron Livingstone

Kieron Livingstone

OhDeLaval

David Macho

OhDeLaval

Margot Ferrick

Margot Ferrick

Tishk Barzanji

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS