ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Κate Moss σε μια εμφάνιση- έκπληξη στο show του οίκου Coach


Μάρθα Κουμπάνη

23 Σεπτεμβρίου 2020

H Κate Moss σε μια εμφάνιση- έκπληξη στο show του οίκου Coach

Υπό το πρίσμα της πανδημίας του κορωνοϊού, τα shows της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης λειτουργούν χωρίς front row. Αυτό σημαίνει πως οι μεγαλύτεροι guest stars δεν είναι παρόντες για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις από κοντά. Αλλά, αυτό δεν εμπόδισε τον οίκο Coach να προσκαλέσει τις διασημότητες να πάρουν μέρος στη συλλογή του για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2021.

Κατά τη διάρκεια μιας εικονικής παρουσίασης στο Instagram Live την Τρίτη, οι Kate Moss, Kaia Gerber, Cole Sprouse, Megan Thee Stallion εμφανίστηκαν με τα ρούχα της νέας collection. Το ψηφιακό show με τίτλο Coach Foreve, τηρώντας τις αποστάσεις, έγινε σε συνεργασία με τον Γερμανό φωτογράφο Juergen Teller. Η Coach Forever παρουσίασε τη συλλογή της άνοιξης / καλοκαιριού του 2021, μαζί με vintage και αρχειακά κομμάτια από τη θητεία του σχεδιαστή Stuart Vevers , καθώς και μερικά ξεχωριστά κομμάτια από τη συλλογή του φθινοπώρου 2020, τα οποία επανασχεδιάστηκαν για την παρουσίαση της Τρίτης.

«Με το Coach Forever, ήθελα να βρω νέους τρόπους για να κάνω πράγματα», δήλωσε ο Vevers σε δελτίο τύπου. «Ήταν σημαντικό για μένα να αμφισβητήσω τον τρόπο δημιουργίας των συλλογών μας και να εξετάσουμε τον αντίκτυπό τους στις κοινότητες και τον πλανήτη μας. Είμαι ενθουσιασμένος, που συνεχίζω να το εξερευνώ μέσω του σχεδιασμού και της μάθησης, αλλά και για το γεγονός ότι το έφερα στη ζωή με τον Juergen και την Οικογένεια Coach. "

https://instagram.com/p/CFcVyLRA8I3/

Στη συνέχεια, το brand δημοσίευσε μια φωτογραφία του 46χρονου πλέον, θρυλικού μοντέλου των 90s, της Κate Moss, στην οποία φορούσε μια κλασική μπεζ καμπαρντίνα από τη συνεργασία της Coach με τον καλλιτέχνη Jean-Michel Basquiat για τη συλλογή του φθινοπώρου 2020. H star συνδύασε τo look με μια vintage μαύρη τσάντα, που "αποκαταστάθηκε με αγάπη".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS