ΣΤΙΛ FASHION NEWS

INTIMISSIMI: Η νέα συλλογή In Action φτιάχτηκε για γυναίκες που είναι συνεχώς «στο τρέξιμο»


The Jennettes

16 Απριλίου 2021

INTIMISSIMI: Η νέα συλλογή In Action φτιάχτηκε για γυναίκες που είναι συνεχώς «στο τρέξιμο»

Δυνατό, ζωηρό, δυναμικό: η Intimissimi γι’ ακόμη μία φορά γιορτάζει τις γυναίκες, αυτή τη φορά με μία σειρά αποκλειστικά για καθημερινό ντύσιμο.

In-action, κυριολεκτικά για γυναίκες που βρίσκονται στο τρέξιμο όλη την ημέρα, μια σειρά που λειτουργεί ως καταλύτης για θετική ενέργεια και είναι ιδανική για διάφορες περιστάσεις ακόμα και για δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου. Η συλλογή αποτελείται από 2 διαφορετικά στυλ – ένα πιο sporty, το άλλο πιο soft -, με τέλεια εφαρμογή και comfy αίσθηση ως τα απόλυτα βασικά στοιχεία τους.

jenny.gr

Η συλλογή IN ACTION της Intimissimi αποτελεί κομμάτι του #Intimissimicares, μια πρωτοβουλία που εστιάζει στη διαρκή έρευνα eco-friendly υφασμάτων που συνδυάζουν την όμορφη εμφάνιση με την οικολογική βιωσιμότητα.

jenny.gr

To Sporty-à-porter είναι το πιο αθλητικό, εντυπωσιακό μέρος της συλλογής. Το ύφασμα διπλής όψης αποτελείται εξωτερικά από μικροϊνα (που περιέχει ανακυκλωμένο πολυαμίδιο Q-nova®), ιδανικό για όλα τα σχήματα ενώ εσωτερικά αποτελείται από βαμβάκι Supima®, εξαιρετικά μαλακό στο δέρμα. Τρία διαφορετικά σουτιέν, τρία διαφορετικά στυλ: ένα με επένδυση, ένα με κεντρικό φερμουάρ και ένα τρίγωνο σουτιέν.

jenny.gr

Για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, δύο form-fitting υποστηρικτικά κολάν σε οργανικό βαμβάκι, που καλλιεργείται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή τοξικών ουσιών με σεβασμό στο περιβάλλον και το εργατικό δυναμικό.

jenny.gr

Μαλακά και δυναμικά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της πιο casual συλλογής. Με κομμάτια ιδανικά για τις καθημερινές δραστηριότητες των γυναικών χάρη στο εξαιρετικά απαλό και άνετο modal και το βιο-ύφασμα με βάση τα φύκια. Η σειρά αποτελείται από δύο σουτιέν, το ένα με επένδυση που τονίζει άψογα το σχήμα σας, χάρη στα μαλακά cups που εξασφαλίζουν τέλεια υποστήριξη. Συνδυάζονται με κολάν που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα σας προσφέροντας ελευθερία κινήσεων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.