ΣΤΙΛ FASHION NEWS

I Love Sandals: Νέα Clogs collection SS2021


12 Μαΐου 2021

I Love Sandals: Νέα Clogs collection SS2021

Clogs Are Back & Here to Stay

jenny.gr

Καθώς η καταναλωτική συμπεριφορά στρέφετε προς την άνεση και την ευκολία διεθνείς πασαρέλες γεμίζουν με την πιο “άκομψη” και ταυτόχρονα extra fashionable και πολυσυζητημένη στα πηγαδάκια των fashion weeks τάση.

Τα clogs έχουν εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές όλα αυτά τα χρόνια. Οι σχεδιαστές των I Love Sandals προτείνουν με το δικό τους ξεχωριστό ύφος παρουσιάζουν μια νέα casual chick συλλογή φτιαγμένη στο χέρι από γυαλιστερά φυσικά δέρματα ή ponyskin, σε κίτρινο, tabac, λευκό και μαύρο με εντυπωσιακά περιφερειακά τρουκ να στηρίζουν αλλά και να διακοσμούν όλα τα μοντέλα τους.

Η δημιουργία τους είναι πραγματική τέχνη και μια διαχρονική αξία από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 αλλά σπάνια ήταν και καλαίσθητα μέχρι τώρα.

A chunky, clunky “ugly shoe” trend

jenny.gr
books

Η collection είναι Minimal και Τα clogs είναι ευχάριστα άνετα, με φανατικό κοινό όλων των ηλικιών.

Καμία τάση δεν φορέθηκε και δε φωτογραφήθηκε περισσότερο τα τελευταία χρόνια όσο τα χοντροκομμένα παπούτσια, γνωστά και ως “ugly shoes”. Σε αυτά ανήκει αδιαμφισβήτητα και το παπούτσι που λατρεύουν οι fashionistas ανά την υφήλιο: τα Clogs.

jenny.gr
blue

Το instagram δεν έχει τυχαία κατακλυστεί από it fashion girls που σεττάρουν με μαεστρία τα αγαπημένα τους clogs με ότι βάζει ο νους. Άνετο, λειτουργικό και καθόλου βαρετό, πρόκειται για ένα versatile παπούτσι που μπορεί να φορεθεί καθημερινά, με το αγαπημένο σου τζιν και ένα άσπρο πουκάμισο, με κοτλέ, καρό ή φλοράλ παντελόνια/φούστες  ή το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα με έντονα χρώματα.

They’re Coming to Get You Ready or not, here they come!

jenny.gr

Τα clogs έχουν μια άλλη ευκαιρία να λάμψουν σχεδόν 50 χρόνια από την πρώτη τους εμφάνιση. Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή των clogs!

Βρες  όλα τα  clogs, καθώς και όλη την collection για το καλοκαίρι του 2021 μέσα από την ιστοσελίδα & σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS