ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O οίκος Moschino επιστρέφει στην New York Fashion Week


The Jennettes

18 Μαΐου 2021

O οίκος Moschino επιστρέφει στην New York Fashion Week
Ο Moschino θα παρουσιάσει την επόμενη συλλογή του στην Νέα Υόρκη

Όπως ανακοινώθηκε, ο οίκος Moschino πρόκειται να παρουσιάσει την επόμενη συλλογή του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ο ιταλικός οίκος με έδρα το Μιλάνο και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αμερικανό Jeremy Scott παραδοσιακά παρουσιάζει τις συλλογές του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που οργανώνει show στις Η.Π.Α.

Από το 2016 ως το 2019, οι αντρικές collections όπως και οι Resort, παρουσιάστηκαν στο Los Angeles, όπου έχει την έδρα του ο Scott. Επίσης, ο οίκος παρουσίασε την ανδρική Fall και τη γυναικεία Pre-Fall 2020 collection του Μουσείου Transit της Νέας Υόρκης τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 παρουσίασε στο Pier 36 στην ίδια πόλη τη συλλογή συνεργασία με την H&M.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενήσει αρκετά events με φυσική παρουσία.

Ανυπομονούμε!

Δείτε ακόμη: Τα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσετε στις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.