ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Intimissimi lingerie: Oμορφιά και θηλυκότητα σε όλες τις μορφές της


The Jennettes

24 Μαΐου 2021

Intimissimi lingerie: Oμορφιά και θηλυκότητα σε όλες τις μορφές της

Η ομορφιά βρίσκεται παντού, η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας, μέσα στην κάθε γυναίκα. Αυτό θέλει να μας υπενθυμίσει η Ιntimissimi, καλώντας μας να ανακαλύψουμε ανάμεσα στις συλλογές της ποια είναι τα δικά μας απαραίτητα εσώρουχα για κάθε μέρα, αλλά και για κάθε περίσταση.

jenny.gr

Τα Intimissimi lingerie, είναι εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από την ομορφιά και τη θηλυκότητα σε όλες τις μορφές της. Lingerie basics σε φυσικά απαλά, βαμβακερά εσώρουχα, με καθαρές γραμμές που συνδυάζουν την απλότητα και την άνεση κι απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να είναι μοναδική και ανεξάρτητη, ενώ χαρίζουν μοναδική αίσθηση.
Η ιταλική προέλευση της Intimissimi ‘Made by Italy’ αντικατοπτρίζεται στη νέα διαφημιστική καμπάνια με ένα δροσερό και σύγχρονο τρόπο. Το brand δεν σταματά να ερευνά διαρκώς και να επιλέγει με προσοχή τις υφές με την καλύτερη απόδοση, γεγονός που εξηγεί την εμπιστοσύνη των γυναικών σε αυτό. Η Intimissimi προσφέρει συνεχώς νέες φόρμες και σχήματα που αγκαλιάζουν όμορφα κάθε σωματότυπο, κάθε καμπύλη και αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα. Ξεχωριστά σχέδια και στιλ για κάθε γυναίκα, επειδή κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο.

jenny.gr

Η αριστοτεχνία και το design ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι εσώρουχα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Το να είσαι γυναίκα, σήμερα, σημαίνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, επιλέγοντας εσώρουχα που δεν σε πιέζουν, αλλά επιτρέπουν στο κορμί να αναπνέει, για να είσαι άνετη και να αισθάνεσαι υπέροχα.

jenny.gr

«Πέρα από κάθε μορφή, πέρα από κάθε λειτουργία, σχεδιασμένα για το δικό σας σώμα», η Intimissimi μας εμπνέει. Ανανεώστε την συλλογή εσωρούχων σας με όλα τα απαραίτητα για την καθημερινότητά σας με ιδιαίτερα κομμάτια σε προσιτές τιμές. Απολαύστε την αίσθηση που αφήνει το απαλό βαμβάκι στο δέρμα σας με Cotton basics, την επιτομή της άνεσης.
Eπιλέξτε ανάμεσα στo σουτιέν Tiziana με προφορμαρισμένα cups με ενίσχυση ή το balconette σουτιέν Greta με τις αόρατες ραφές και μεγέθη έως και D cup.

jenny.gr

Το τρίγωνο σουτιέν Lara διαθέτει μία ποικιλία από μεγέθη cup για μεγαλύτερο ντεκολτέ, με επιλογή τιράντες χιαστί στη πλάτη. Το Emma είναι ένα τρίγωνο σουτιέν, χωρίς ραφές, με cup διπλής όψης ή για ένα πιο sporty look το επιλέγετε σε ένα on trend, βαμβακερό tank top style με λάστιχο κάτω από το ντεκολτέ. Συνδυάζονται με σλιπ ή string από την καινούργια συλλογή μας.

jenny.gr

H Ιntimissimi επιλέγει και προτείνει τα φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι «Επειδή το φυσικό έχει καλύτερη αίσθηση. Το βαμβάκι στο δέρμα σας, έχει καλύτερη αίσθηση» κι εμείς δεν έχουμε παρά να αφήσουμε την απαλότητα και την comfy υφή να τυλίξουν τηνκαθημερινότητα μας και να μας κάνουν να αισθανθούμε άνετες και όμορφες σε κάθε κίνηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.