ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Tα πιο elegant μαγιό και beachwear βρίσκονται στη νέα συλλογή Marks & Spencer


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιουλίου 2021

Tα πιο elegant μαγιό και beachwear βρίσκονται στη νέα συλλογή Marks & Spencer
Tα πιο elegant μαγιό και beachwear βρίσκονται στη νέα συλλογή Marks & Spencer

H αναζήτηση του τέλειου μαγιό σταματά μόνο όταν το καλοκαίρι γίνει μια -όχι και τόσο μακρινή- ανάμνηση, με την επιστροφή των περισσότερων από τις διακοπές. Για την ακρίβεια δεν σταματά ποτέ. Ξέρουμε όμώς ότι θα το βρούμε σίγουρα στα Marks & Spencer. Και αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζουν νέες προτάσεις για διαχρονικό στυλ και απαράμιλλη κομψότητα.
Απόδειξη η νέα τους συλλογή High Summer '21 που περιλαμβάνει elegant μαγιό που συνδυάζουν μοναδική ποιότητα, άνεση και στυλ. Νέες αποχρώσεις, σχέδια και prints, σε ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και tankinis, καθώς και mix-and-match επιλογές από μεμονωμένα κομμάτια που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας στην παραλία να ξεχωρίσουν.

jenny.gr

Τα μαγιό με ζώνη είναι πρωτότυπα και θηλυκά

Αναζητήστε swimwear σε διαχρονικά χρώματα και μοντέρνα σχέδια με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες και smart τεχνολογίες υλικών που ενισχύουν την ανθεκτικότητα τους.
Ξεχωρίστε με τα πιο κολακευτικά μαγιό, με ενσωματωμένη Magic 360° Tummy Control τεχνολογία τα
οποία, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Secret Slimming™, θα αναδείξουν την σιλουέτα σας με τον πιο chic τρόπο. Η καινοτόμος Clever StayNew™ τεχνολογία και το ύφασμα Extra Life Lycra προσφέρουν επίσης αντοχή, διατηρώντας τα μαγιό σας «σαν καινούρια» για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

jenny.gr

Στη Swimwear & Beachwear συλλογή των Marks & Spencer θα βρείτε επίσης εντυπωσιακά prints, όπως σχέδια με υφή gingham, τροπικά florals, και zebra prints, καθώς και μαγιό με cut-out λεπτομέρειες και κομψές πλέξεις. Επιλέξτε από τις ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το χακί, το κίτρινο ή το μπλε και δημιουργείστε τα ιδανικά swimwear outfit για χαλαρωτικές στιγμές δίπλα από την πισίνα ή για μια βουτιά στη θάλασσα. H Swimwear & Beachwear συλλογή των M&S ολοκληρώνεται με stylish cover-ups, όπως παρεό, παντελόνια και αέρινες πουκαμίσες.

Επιπλέον γιορτάζουν τη νέα επίσημη σελίδα τους @marksandspencergreece στο Instagram.
Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr

Δείτε την συλλογή:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.