ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Last minute shopping: 6 μαγιό σε έκπτωση που αξίζει να πάρεις πριν πας διακοπές


27 Ιουλίου 2021

Last minute shopping: 6 μαγιό σε έκπτωση που αξίζει να πάρεις πριν πας διακοπές

Έφτασε η εποχή που αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τις τελευταίες μας αγορές πριν κλείσουμε τη βαλίτσα μας και φύγουμε για διακοπές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσουμε κομμάτια που θα μας δώσουν μια δόση ανανέωσης και θα προσφέρουν φρέσκο αέρα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Μάλιστα, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για αυτές τις last minute προσθήκες στη βαλίτσα μας, καθώς τα περισσότερα brands έχουν summer sale και μπορούμε να βρούμε τα κομμάτια που θα λύσουν τις στυλιστικές ανάγκες των διακοπών πιο οικονομικά. 

Και μιας που τα μαγιό είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στα καλοκαίρια μας, ένα επιπλέον μαγιό είναι απαραίτητο για να ανανεωθεί το beachwear look μας. Οι εκπτώσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορέσουμε να επενδύσουμε σε ποιοτικά, διαχρονικά κομμάτια που θα φορέσουμε αυτό και πολλά ακόμα καλοκαίρια. 

Εμείς επιλέξαμε μερικά μαγιό από το ελληνικό brand Sand in my Toes, μια εταιρεία που έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμη της ποιότητας, της ανθεκτικότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Τα μαγιό τους έχουν άψογη εφαρμογή, καθώς φτιάχνονται από υφάσματα υψηλής ποιότητας που έχουν μεγάλη ελαστικότητα και απαλή υφή, ό,τι δηλαδή θέλουμε για να νιώθουμε άνετα στην παραλία. Όμως, πάνω από όλα είναι μαγιό που φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη για τη γυναίκα και το καλοκαίρι. Love them, like we do. 

Ένα μαγιό, τρία υφάσματα

Η πρώτη μας επιλογή ήταν το μαγιό Patchwork, που είναι ίσως από τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα σχέδια που έχουμε δει αυτό το καλοκαίρι. Δημιουργήθηκε από την ένωση τριών διαφορετικών υφασμάτων, δένοντας αρμονικά τρεις από τις πιο summer αποχρώσεις.

jenny.gr

Βρες το μαγιό Cassia 

Florals για πάντα

Τα φλοράλ μοτίβο είναι η απόλυτη συνταγή της επιτυχίας για μια εντυπωσιακή beachwear εμφάνιση χωρίς προσπάθεια. Είναι από αυτά τα patterns που όσα χρόνια και αν περάσουν θα τραβούν τα βλέμματα, θα προκαλούν ερωτήσεις τύπου “Από πού έχεις πάρει το μαγιό σου” και θα μας φτιάχνουν τη διάθεση με τα ζωηρά τους χρώματα. Το φλοράλ μαγιό που επιλέξαμε από τη Sand in my Toes έχει έναν ώμο, ένα από τα πιο αγαπημένα trends των 90s που έχουν επανέλθει στη μόδα.

jenny.gr

Βρες το μαγιό Island Paradise

Animal print αλλιώς

Το animal print είναι και θα συνεχίσει να είναι στη μόδα. Αν θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις σε κάθε βήμα σου στην άμμο, το animal print είναι για σένα. Η Sand in my Toes επέλεξε το αγαπημένα snake pattern σε πράσινη απόχρωση σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή τους που λατρέψαμε. 

jenny.gr

Βρες το Evita Green Snake 

jenny.gr

Βρες το Brunch Green Snake

Μαγιό διπλής όψης

Τα μαγιό διπλής όψης είναι ίσως η πιο έξυπνη και πρακτική επιλογή για τις διακοπές. Με μια αγορά έχεις ουσιαστικά δύο μαγιό και μπορείς να κάνεις δύο διαφορετικές εμφανίσεις στην παραλία. Η μια πλευρά είναι μονόχρωμη και άλλη floral για τις ημέρες που έχουμε πιο tropical διάθεση. 

jenny.gr

Βρες το Sorbet Amelia 

jenny.gr

 Βρες το Sorbet Cecilia

Ανακάλυψε όλα τα μαγιό της Sand in my Toes σε έκπτωση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.