ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι πιο όμορφες χειροποίητες αλυσίδες για το λαιμό που θα σου χαρίσουν ένα φινετσάτο layering


Μάρθα Κουμπάνη

1 Οκτωβρίου 2021

Οι πιο όμορφες χειροποίητες αλυσίδες για το λαιμό που θα σου χαρίσουν ένα φινετσάτο layering
Οι πιο όμορφες χειροποίητες αλυσίδες για το λαιμό που θα σου χαρίσουν ένα φινετσάτο layering

To No1 trend της εποχής στα κοσμήματα ακούει στη φράση: More is more, γιατί απλώς όσο πιο πολλά, τόσο πιο εντυπωσιακά. Το layering στα κοσμήματα είναι μια από τις τάσεις που έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες και θα αργήσει πολύ να θεωρηθεί ξεπερασμένη. Παρόλο που μπορεί να γίνει με όλα τα κοσμήματα, το αγαπημένο μας είναι και θα είναι το necklace layering. Και ο λόγος είναι ότι το “πάντρεμα” των διαφόρων κολιέ είναι ένα ευχάριστο στιλιστικό παιχνίδι που δύσκολα βαριέσαι. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι αμέτρητοι και έτσι κάθε φορά μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνες μας ένα διαφορετικό στυλ ανάλογα με τη διάθεσή μας.

Βρες όλα τα κολιέ

Η μαγεία του παιχνιδιού στο layering κρύβεται στο ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ασημί με χρυσό, λεπτές με χοντρές αλυσίδες, και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε μπορεί να δημιουργήσει την πιο statement εμφάνιση. Κάτι που επίσης, είδαμε πολύ φέτος και λατρέψαμε είναι ο συνδυασμός σκέτων chain necklaces με κολιέ διακοσμημένα με πέρλες ή χάντρες -πολύχρωμες ή λευκές- και μενταγιόν. Σε κάθε περίπτωση όμως, το μυστικό για το τέλειο layering είναι να κάνουμε το δικό μας “πάντρεμα” που θα μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

Βρες όλα τα κολιέ

Ένα brand με μεγάλη ποικιλία σε αλυσίδες για το λαιμό που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα και έχουμε ήδη λατρέψει είναι το Alisia. Τo Alisia δημιουργήθηκε το 2010 από μια οικογένεια στην Ιταλία, η οποία δημιουργεί τα πιο ντελικάτα, κομψά και φινετσάτα χειροποίητα κοσμήματα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Αυτό που μας κέρδισε είναι ότι είναι όμορφα και ξεχωριστά χωρίς υπερβολές. Δίνουν στυλ και φρέσκο, νεανικό αέρα χωρίς να “φωνάζουν”.


Βρες όλα τα κολιέ

Το καλό με τα κοσμήματα του ιταλικού brand Alisia είναι ότι χάρη στις ανεπιτήδευτες minimal γραμμές τους μπορούν άνετα να συνυπάρξουν μεταξύ τους σε μια εμφάνιση και να της δώσουν εύκολα τη δόση λάμψης που χρειαζόμαστε. Παράλληλα, είναι από αυτά τα κοσμήματα που μπορούμε να φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, με το πιο απλό μας T-shirt ή το πιο καλό μας φόρεμα χωρίς να ανησυχούμε αν ταιριάζουν.


Βρες όλα τα κολιέ

Plus, όλα τα κοσμήματα του Alisia κατασκευάζονται από ασήμι 925, ώστε να είναι ανθεκτικά, ενώ τα περισσότερα σχέδια υπάρχουν σε ασημί, χρυσό ή rose gold.


Βρες όλα τα κολιέ του Alisia και κάνε τους δικούς σου μοναδικούς συνδυασμούς

Τα κοσμήματα εκτός από το e-shop, θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα, καθώς και στο φυσικό κατάστημα Athanasios Vellios, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Alisia στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

INFO:
Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάνη, Λαμία ,ΤΚ 35100

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.