ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα συλλογή FW 21/22 της Falconeri: Άνετα και cosy ενδύματα εμπνευσμένα από ένα relaxed lifestyle


Μάρθα Κουμπάνη

17 Οκτωβρίου 2021

Η νέα συλλογή FW 21/22 της Falconeri:  Άνετα και cosy ενδύματα εμπνευσμένα από ένα relaxed lifestyle
Η νέα συλλογή FW 21/22 της Falconeri: Άνετα και cosy ενδύματα εμπνευσμένα από έναν relaxed lifestyle

Η συλλογή της Falconeri FW 21/22 εκφράζει ένα ήρεμο και relaxed lifestyle με μία σειρά από σοφιστικέ σχέδια για ανεπιτήδευτη κομψότητα.
Η φιλόξενη και ήρεμη αισθητική της hygge φιλοσοφίας, όπου βασίζεται η σκανδιναβική τέχνη του slow life, προσδίδει στη συλλογή Fall/Winter 2021-22 της Falconeri, τη μορφή της. Απαλή, με ενδύματα που συμβολίζουν το στυλ της καθημερινότητας είναι πολύτιμα, φτιαγμένα από 100% pure cashmere. Μεγαλειώδης, σύγχρονη κομψότητα που εκφράζεται μέσα από τη χρήση εξαιρετικών ακατέργαστων υλικών.
Τα άνετα νήματα, η εξαιρετική σύσταση του cashmere και η πολύχρωμη σοφιστικέ παλέτα σχεδόν σας προσκαλεί σε ένα εσωτερικό ταξίδι, για να ανακτήσετε την αντίληψη του εδώ και τώρα, που συχνά παραμελείται εξαιτίας των αδιάκοπων ρυθμών της καθημερινότητας.
Ultralight cashmere: Ένα must-have σε κάθε συλλογή, το σήμα-κατατεθέν νήμα της εταιρείας, που έχει πρόσφατα ανανεωθεί με πρακτική εφαρμογή κι έναν πολύπλευρο χαρακτήρα.
Oversized πουλόβερ, απαλά και άνετα φούτερ με κουκούλα και πουλόβερ με καρό ένθετα ή πλεκτές υφές με boyish γοητεία, είναι όλα σχεδιασμένα για μία πιο relaxed προσέγγιση της καθημερινότητας. Εξαιρετικά ζεστό νήμα που συνδυάζεται με μία παλέτα από πολύ κομψούς και κολακευτικούς τόνους.
Άνεση δεν σημαίνει απάρνηση της θηλυκότητας. Η συλλογή προσφέρει μία χαριτωμένη προσέγγιση της νέας θηλυκότητας που εκφράζεται από ενδύματα με κομψό αποτέλεσμα, περιλαμβάνοντας ένθετα από ζακάρ λουλούδια εμπλουτισμένα από light lamé και άλλες εξαίσιες λεπτομέρειες. Απαλά πουλόβερ με ρομαντική διάθεση σε ζεστές αποχρώσεις, όπως vanilla και alabaster, και με λεπτομέρειες από graphic floral ένθετα.
Για τον χειμώνα, το brand ανανεώνει το ultra-soft cashmere του με μία νέα, ακόμα πιο απαλή αίσθηση ζεστασιάς σε ενδύματα με στρογγυλή λαιμόκοψη, ζιβάγκο αλλά και στις δύο νέες ζακέτες της συλλογής. Το νήμα είναι εξαιρετικά άνετο, και η νέα εκδοχή garment-dyed είναι εξαιρετικά απαλή.
Το νέο, άνετο mood χαρακτηρίζει και τα outerwear με το μπουφάν να αναδεικνύεται ως must-have item της σεζόν. Η Falconeri με μία ανανεωμένη ματιά στα σχέδιά της, παρουσιάζει μία νέα πολυτελή εκδοχή. Υπάρχει επίσης το αμάνικο μπουφάν διπλής όψης σε cashmere και technical, με αδιάβροχη υφή – για κάθε περίσταση. Επίσης, τα νέα είδη όπως το διπλής όψης bomber με τη μία πλευρά από ultra-soft cashmere με ριμπ πλέξεις, ή σε μακρυμάνικη εκδοχή με cashmere ένθετα. Το μπουφάν με κουκούλα με το logo του brand αποτελούν μία νέα άφιξη,
προσφέροντας ένα πρακτικό look με πολύπλευρο χαρακτήρα που συμφωνεί με το street style: oversized, με καθαρές γραμμές και εξαιρετικά cool.
Η παλέτα της νέας συλλογής είναι δημιουργημένη από μία σειρά σοφιστικέ αποχρώσεων όπως alabaster, rum και light vanilla: διακριτικά και διαχρονικά, είναι ιδανικά για να συνδυαστούν μεταξύ τους. Σε συνδυασμό με αυτά τα απαλά χρώματα, η Falconeri προτείνει μία σειρά από πιο έντονες αποχρώσεις. Green και light blue οι πρωταγωνιστές, σε αποχρώσεις του golf green, forest green, peacock, skyline και light blue, κάνουν την εμφάνισή τους σε πουλόβερ και ενδύματα με στρογγυλή λαιμόκοψη. Αλλά και, οι αποχρώσεις magenta, amaranth, red oak, tea rose και light rum, όλες σε ζεστές αποχρώσεις, είναι απλά ιδανικές για τον χειμώνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS