ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Miu Miu «Basic Insticts»: Η Hailey Bieber και το Emma Corrin φορούν την sexy συλλογή του οίκου για την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιανουαρίου 2022

Miu Miu «Basic Insticts»: Η Hailey Bieber και το Emma Corrin φορούν την sexy συλλογή του οίκου για την άνοιξη
Η καμπάνια για την τολμηρή συλλογή

Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν οίκος Miu Miu παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022. Mία συλλογή που είναι δύσκολο να ξεχάσουμε καθώς έχει χαραχτεί βαθιά στη μνήμη μας ως μία ωδή στα 00s τα οποία έχουν επιστρέψει για τα καλά.

Αν είχατε την παραμικρή αμφιβολία ότι το στιλ της δεκαετίας του 2000 επιστρέφει εκείνο το show είναι η απάντηση. Tα μοντέλα εμφανίστηκαν με super short mini και χαμηλοκάβαλες φούστες και cropped tops.

Τώρα η Miuccia Prada παρουσιάζει την καμπάνια της για την ανοιξιάτικη συλλογή, με τίτλο Basic Insticts στην οποία πρωταγωνιστούν οι Hailey Bieber, Mame Bineta Sane, Alix Bouthors, Emma Corrin και Lee You-mi.

Τη φωτογράφιση ανέλαβε ο βρετανός φωτογράφος Tyrone Lebon και δημιούργησε μία σειρά από πορτρέτα και βίντεο με νατουραλιστική προσέγγιση, με τις παραπάνω διάσημες γυναίκες να ποζάρουν στατικές και χαλαρές σε μία αντανάκλαση ανάμεσα στην προσωπικότητα και τη θηλυκότητα, φορώντας τα ρούχα που σκανδάλισαν τον κόσμο της μόδας το περασμένο φθίνοπωρο.

Jenny.Gr

Η Miuccia Prada οραματίστηκε το νέο office look, όπως θα ήταν αν η Gen Z ξεκινούσε να εργάζεται αμέσως μετά από μια πανδημία. Στο σύμπαν Miu Miu, η γυναίκα Μiu Miu θέλει να σπάσει τους κανόνες, συμπεριλαμβανομένων των dress codes. Παίρνει λοιπόν ψαλίδι και κόβει τις κατά τα άλλα αυστηρές φούστες και σακάκια της.

Jenny.Gr

Oι εικόνες της καμπάνιας έχουν υπέροχα χρώματα που δημιουργούν μια ζεστή και γλυκιά ατμόσφαιρα, ενώ τόσο η επιλογή των προσώπων που πρωταγωνιστούν, όσο και το ταλέντο του Tyrone Lebon αναδεικνύουν την σοφιστικέ πλευρά της συλλογής.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS