ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Trend Alert: Οι νέες chunky αλυσίδες της Galleria Armadoro


Μάρθα Κουμπάνη

15 Απριλίου 2022

Trend Alert: Οι νέες chunky αλυσίδες της Galleria Armadoro
Trend Alert: Οι νεες chunky αλυσιδες της Galleria Armadoro

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτοί που τα λατρεύουν και τα χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση και η δεύτερη κατηγορία που αδιαφορεί πλήρως γι’ αυτά. Το common ground σε αυτές τις δυο κατηγορίες είναι, η νέα τάση του 2022, που όλοι θα λατρέψουν και θα θελήσουν να κοσμήσουν την κάθε τους εμφάνιση με τα συγκεκριμένα κοσμήματα.

Jenny.Gr

Ποια είναι λοιπόν η νέα τάση για το 2022; Τα chunky chains είναι η ultimate τάση για φέτος και ήρθαν για να ολοκληρώσουν κάθε εμφάνισή σου. Ενδείκνυνται για κάθε περίσταση, από ένα πρωινό outfit μέχρι ένα βραδινό. Όλα είναι διαφορετικά και έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα και ομορφιά. Σίγουρα, υπάρχει ποικιλία στα συγκεκριμένα κοσμήματα, άλλα πιο oversized, άλλα πιο λεπτεπίλεπτα, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα, αλλά και για να ταιριάξουν με το εκάστοτε outfit. Σε αυτή τη συλλογή, θα βρεις τα πιο statement κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια αλλά και δαχτυλίδια που θα χαρίσουν μια ξεχωριστή λάμψη στο κάθε look σου.

Jenny.Gr

Όλα τα κοσμήματα από την Catena collection, ποικίλουν σε μεγέθη και είδη, για να ταιριάζουν σε ξεχωριστές περιστάσεις και ώρες της ημέρας. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα κομμάτια, θα προσδώσουν στο στυλ σου το Signature GA Look και θα μπορέσουν να μετατρέψουν ένα plain look σε glam. Οι chunky αλυσίδες, αποτελούν το απόλυτο trend φέτος χαρίζοντας ένταση στο κάθε outfit σου.

Jenny.Gr

Η νέα συλλογή από την Galleria Armadoro περιλαμβάνει δεκατέσσερα νέα σχέδια της συλλογής Catena: Large Catena gold plated bracelet, Large Catena gold plated anklet, Medium Catena gold plated anklet, Catena pave gold vermeil earring, Catena Celeste gold plated necklace, Catena Celeste gold plated bracelet, Medium Catena gold plated necklace, Catena Celeste gold plated anklet, Large Catena gold plated necklace, Catena Celeste gold vermeil ring, Medium Catena gold plated bracelet, Small Catena gold plated anklet, Small Catena gold plated bracelet, Small Catena gold plated necklace. Tα δεκατέσσερα αυτά σχέδια είναι διαθέσιμα σε χρυσό, ώστε να απογειώνουν την κάθε στιλιστική σου επιλογή.

Jenny.Gr

Μπορείς και εσύ να βρεις την Catena Collection της Galleria Armadoro online στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη στο GA Showroom στο κέντρο της Αθήνας, που βρίσκεται επί της οδού Περικλέους 58 Αθήνα, τηλ 210 3211519 (no appointment needed). Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις πολλά κοσμήματα που θα αγαπήσεις και θα σε συνοδεύσουν με κάθε στιλιστική σου επιλογή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.