ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Kaia Gerber σχεδίασε τη νέα συλλογή Zara και στοιχιματίζουμε θα γίνει sold out


Μάρθα Κουμπάνη

4 Οκτωβρίου 2022

Η Kaia Gerber σχεδίασε τη νέα συλλογή Zara και στοιχιματίζουμε θα γίνει sold out
Η νέα συλλογή της Kaia Gerber με το Zara, Kaia x Zara, κυκλοφορεί κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου

Οι celebrities που ξέρουν από μόδα λατρεύουν την προσιτή και κομψή συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της Zara. Η Emily Ratajkowski, η Selena Gomez, ακόμη και η Kate Middleton, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, λατρεύουν τις αγορές από το ισπανικό brand. Δεδομένης της σχέσης του brand με το Hollywood, είναι λογικό η που η νέα σημαντική συνεργασία της Zara περιλαμβάνει ένα από τα πιο δημοφιλή It girls. Η νέα συλλογή της Kaia Gerber με το Zara, Kaia x Zara, κυκλοφορεί κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου.

Το διάσημο μοντέλο -κόρη της Cindy Crawford- ονειρεύτηκε μια συλλογή 30 items εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90. «Η αφετηρία μου για αυτή τη συνεργασία με τη Zara ήταν να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να φτιάξεις μια συλλογή που έχει όλα όσα θα χρειαζόσουν ποτέ στη ντουλάπα σου», είπε η Gerber σε μια δήλωση. «Αν ταξιδεύατε και πακετάρατε μια ολόκληρη συλλογή, θα μπορούσε να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη που είχατε; Νομίζω ότι το πετύχαμε».

Επιπλέον, το μοντέλο ήθελε να εξερευνήσει την ιδέα της «ομορφιάς» στον 21ο αιώνα. Αυτό οδήγησε σε μια ποικιλία από παπούτσια, αξεσουάρ και ready to wear που μπορούν να περιγραφούν καλύτερα ως σύγχρονες εκδοχές των κλασικών της γκαρνταρόμπας.

Σκεφτείτε ένα μεγάλο ανδρικό πουκάμισο που ανοίγει εντελώς στο πίσω μέρος ή ένα κρεμ μεταξωτό φόρεμα με σούπερ σκίσιμο μέχρι τους μηρούς. Οι τιμές είναι affordable και φτάνουν τα 195 ευρώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.