CELEBRITIES

Η εμφάνιση της Kaia Gerber στις Κάννες που θύμισε την εμβληματική μητέρα της


JTeam

30 Μαΐου 2022

Η εμφάνιση της Kaia Gerber στις Κάννες που θύμισε την εμβληματική μητέρα της
To look θύμισε σε πολλούς μια αξέχαστη εμφάνιση της εμβληματικής μητέρας της Kaia, Cindy Crawford.

Η Kaia Gerber βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με ένα μακρύ κατακόκκινο φόρεμα. To φόρεμα είχε halter neck ντεκολτέ που αποκάλυπτε την πλάτη και τους ώμους του νεαρού super model.

To look θύμισε σε πολλούς μια αξέχαστη εμφάνιση της εμβληματικής μητέρας της Kaia, Cindy Crawford.

H 20χρονη φωτογραφήθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του συντρόφου της, Austin Butler, με τίτλο ‘Elvis’ φορώντας ένα custom Celine by Hedi Slimane φόρεμα που συνδύασε με Tiffany & Co διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα χαλαρό σινιόν.

Jenny.Gr

Το look της θύμισε εκείνο της Crawford 30 χρόνια πριν στο Unforgettable Women Contest το 1991 αλλά κι ένα επίσης κόκκινο φόρεμα το 1990 που είχε συνδυάσει επίσης με λαμπερά κοσμήματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κaia επαναδημιουργεί ένα look της μαμάς της.

Σε ένα πρόσφατο μάλιστα post στο Instagram η Cindy Crawford ανέδειξε την ομοιότητα της με τη κόρη της.
Το διάσημο super model ανέβασε μία φωτογραφία της κορης της, στην οποία φορά ένα Ralph Lauren πουλόβερ, με την αμερικάνικη σημαία κεντημένη στο κέντρο του. Το πουλόβερ είναι το ίδιο με το οποιο εμφανίστηκε και εκείνη το 1994. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Το μωρό μου μού έκλεψε το look».

Ο 30χρονος Butler δεν συνόδευσε την Gerber στο κόκκινο χαλί αλλά στην συνέχεια οι δυό τους συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ένα φιλί.

Πρόσφατα, η Gerber και ο Butler εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί του Met Gala όπου και εντυπωσίασαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.