To slouchy suit είναι η απάντηση στο little black dress

splashnews.com

Με ένα slouchy κοστούμι μπορείς να είσαι τόσο sexy όσο με ένα little black dress!

Ανάμεσα στα πολλά red carpet trends που αναδύθηκαν αυτή την χρονιά, αυτό που ξεχώρισε και αγαπήθηκε περισσότερο από τους stars και τους ανθρώπους του χώρου της μόδας, είναι ξεκάθαρα το slouchy suit, δηλαδή το ατημέλητο, χαλαρό κοστούμι.

Τα it-girls φαίνεται να το έχουν ερωτευτεί και αισθάνονται άνετα, sexy και αναδύουν μια διαφορετική θηλυκότητα από την τετριμμένη. Δεν χρειάζεται να φοράς στενά και mini ρούχα, για να δείχνεις sexy το 2022. Αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα η Dua Lipa, η οποία στην τελευταία της εμφάνιση φόρεσε ένα γκρι slouchy suit και «τα έσπασε» και η Emily Ratajkowski με το σικάτο κοστούμι της να περπατάει αμέριμνη στο δρόμο.

Σίγουρα τα έχετε ξαναδεί τα slouchy suits μιας και ήταν πολύ «της μόδας» τη δεκαετία του 1980 και του 1990. Θυμάστε όλοι το κοστούμι της Julia Roberts στις Χρυσές Σφαίρες το 1990 και τον frontman των Talking Heads David Byrne. Πλέον οίκοι και brands μόδας όπως η Gucci, η The Row και η Stella McCartney επανέφεραν το trend, το οποίο κυκλοφόρησε, αγαπήθηκε και καραδοκεί να πάρει τη θέση του little black dress στις καρδιές και στις ντουλάπες μας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.