UPDATE

H Julia Roberts αποτίει φόρο τιμής στον George Clooney μέσα από ένα statement φόρεμα


Τόνια Τζάφερη

5 Δεκεμβρίου 2022

H Julia Roberts αποτίει φόρο τιμής στον George Clooney μέσα από ένα statement φόρεμα
@moschino
Οι αδυναμίες δεν κρύβονται και η Roberts άρπαξε την ευκαιρία στην εκδήλωση του Kennedy Center Honors, για να δείξει τον θαυμασμό της στον φίλο και συνάδελφο της, Clooney

Μετράει χρόνια αυτή η φιλία και το ξέρουμε όλοι. Έχουν απίστευτη χημεία και χιούμορ, η οποία βγαίνει και προς τα έξω, κάνοντας τους ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά ζευγάρια παγκοσμίως. Η αγάπη και υποστήριξη ανάμεσα σε Julia Roberts και George Clooney έχει πάει σε άλλο level και αυτό ακριβώς αποδεικνύει και η χθεσινή εμφάνιση της χολιγουντιανής ηθοποιού στην εκδήλωση του Kennedy Center. Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία τιμούνται προσωπικότητες για την συνεισφορά τους και ένας από τους τιμώμενους της βραδιάς, ήταν και ο Clooney.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Biden, μαζί με πολλές ακόμη προσωπικότητες έδωσαν το παρών, ωστόσο τα βλέμματα έστρεψαν στην Julia Roberts, η οποία επέλεξε ένα Moschino φόρεμα, ειδικά σχεδιασμένο για την χθεσινή βραδιά. Η ηθοποιός και καλή φίλη του Clooney, θέλησε με έναν (μάλλον) πρωτότυπο τρόπο να τον τιμήσει και να εκφράσει την υποστήριξη της.

Φόρεσε λοιπόν μια δημιουργία, η οποία είχε επάνω πολλά και διαφορά πορτρέτα του George Clooney από στιγμές - σταθμούς στην καριέρα του. Mε το συγκεκριμένο φόρεμα εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, περνώντας το δικό της μήνυμα και υποστηρίζοντας σθεναρά τον φίλο της και συνεργάτης της, δείχνοντας πόσο πολύ τον θαυμάζει και τον υποστηρίζει σε κάθε του στιγμή, όσα χρόνια και αν περάσουν.