CELEBRITIES

Όταν η Julia Roberts έδωσε την καλύτερη συμβουλή parenting στον Clooney - H νέα τους απολαυστική συνέντευξη


Τόνια Τζάφερη

3 Νοεμβρίου 2022

Όταν η Julia Roberts έδωσε την καλύτερη συμβουλή parenting στον Clooney - H νέα τους απολαυστική συνέντευξη
@nytimes
Χιούμορ, συμβουλές parenting και μηνύματα από τον George Clooney και την Julia Roberts στην νέα τους απολαυστική συνέντευξη

Το αχώριστο δίδυμο του Hollywood, εμφανίστηκε και πάλι σε κοινή συνέντευξη και η αλήθεια είναι πως εκτός από χιούμορ, μοιράζονται συμβουλές και μηνύματα που αξίζει να ακουστούν και να έχουμε κατά νου. Οι δυο βετεράνοι του κινηματογράφου μετρούν πολλά χρόνια φιλίας και ξέρουν ο ένας τον άλλο καλύτερα από τον καθένα.

Μετά την εξομολόγηση τους, για τους λόγους που οι δυο τους δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι, παρά την καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ τους, Roberts και Clooney μιλούν για τις καλύτερες συμβουλές που έχει δώσει ο ένας στον άλλο.

Jenny.Gr


Και πάμε πίσω στο 2017. Όταν ο Clooney έμαθε πως περιμένει παιδί και μάλιστα δίδυμα στα 63 του. Όπως ο ίδιος ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει, η εγκυμοσύνη της Amal ήταν ένα γεγονός που τον είχε αγχώσει πολύ και δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα που έρχονταν στην ζωή του. Όντας πελαγωμένος και έχοντας το τίτλο του επί χρόνια εργένη του Hollywood, ο George κατάφερε να ηρεμήσει και να δει κάπως καλύτερα τα πράγματα χάρη σε μια συζήτηση με την Julia, αλλά και μια συμβουλή της, την οποία θυμάται μέχρι και σήμερα.

«Μου είπε πως τα παιδιά θα είναι η μεγαλύτερη χαρά σε ολόκληρη την ζωή μου», δηλώνει ο Clooney. «Μου είπε επίσης ότι τα παιδιά μου θα είναι υποστηρικτικά και θα φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Είχα πανικοβληθεί πολύ γιατί ένα παιδί περίμενα και ήρθαν δίδυμα. Και τελικά ήταν πράγματι το πιο υπέροχο πράγμα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός μιλώντας για τα παιδιά του, τα οποία σήμερα είναι 5 ετών.

Πέρα από τις συμβουλές όμως, George Clooney και Julia Roberts χάρισαν μια απολαυστική συνέντευξη στο Pop Sugar, μιλώντας για τις απολαβές τους και για την νέα τους ταινία "Ticket to paradise", με το χιούμορ τους να είναι μοναδικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.