ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Trend Alert: Η Fendi Baguette αναμένεται να γίνει το It κομμάτι της σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Ιανουαρίου 2023

Trend Alert: Η Fendi Baguette αναμένεται να γίνει το It κομμάτι της σεζόν
Instagram/nevertrustachurchgirl
Ίσως οι υδατάνθρακες να είναι φέτος στη μόδα, αν κρίνουμε από την λατρεία που σημειώθηκε γύρω από τον καινούργιο αξεσουάρ της Fendi!

Και θα σου πω εγώ τώρα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου μεσημέρι, ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια Fendi μπαγκέτα. Ναι, καλά άκουσες, μια Fendi μπαγκέτα, το ψωμί μπαγκέτα! Για την ανδρική συλλογή FW ‘23 ο οίκος μόδας Fendi στο Milan Fashion Week παρουσίασε, εκτός των υπολοίπων cozy outfits, ένα αξεσουάρ στο σχήμα της γαλλικής μπαγκέτας.

Ετοιμαστείτε για την επέλαση της μπαγκέτας, διότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ θα γίνει το επόμενο It Piece! Το είδαμε στην πασαρέλα ως θήκη για ομπρέλα, ως τσαντάκι κάτω από τη μασχάλη των μοντέλων και απλά ακουμπισμένο μέσα σε tote τσάντες.

Φυσικά ακόμα ο ιταλικός οίκος μόδας δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια είναι η χρήση του Fendi Baguette. Εμείς όμως μπορούμε απλά να φανταζόμαστε τρόπους και λόγους για να χρησιμοποιούμε αυτό το fun και κάπως «οικείο» αξεσουάρ.

Παράξενο; Αστείο; Παιδικό; Με νόημα; Το Fendi Baguette πιστεύουμε πως ήρθε για να μείνει και να μας κάνει να αναρωτηθούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.