ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Euphoria: Η σειρά που επηρέασε τη μόδα όσο λίγες, τώρα και σε coffee table book


JTeam

6 Απριλίου 2023

Euphoria: Η σειρά που επηρέασε τη μόδα όσο λίγες, τώρα και σε coffee table book
A24
Ποιος δε θα το ήθελε στο τραπεζάκι του;

Η επιρροή της σειράς του HBO «Euphoria» είναι αδιαπραγμάτευτη. Από το styling και το make up και όλα τα ενδιάμεσα, η cult αυτή σειρά όρμησε μέσα στις ντουλάπες μας, το feed του Instagram και του TikTok και στις ψυχές μας. Δεν είναι και κανένα μυστικό, αντιθέτως είναι κάτι που οι δημιουργοί της σειράς το γνωρίζουν πολύ καλά. Ως αποτέλεσμα λοιπόν της φρενίτιδας του κόσμου με το Euphoria, η ενδυματολόγος της σειράς, η Heidi Bivens, συνεργάστηκε με την A24 για την δημιουργία ενός coffee table book, που εμβαθύνει στη διαδικασία πίσω από τη απίθανη γκαρνταρόμπα της σειράς.

Με τίτλο «Euphoria Fashion», το βιβλίο ξεκινάει με μια εισαγωγή γραμμένη από τον σχεδιαστή και πρώην creative director του Moschino, Jeremy Scott, ο οποιός σχεδίασε ένα custom Moschino φόρεμα για τον χαρακτήρα της Sydney Sweeney, Cassie Howard, στην δεύτερη σεζόν. Το βιβλίο παρουσιάζει επίσης προσωπικούς διαλόγους μεταξύ της Bivens και τους cast, όπως της Zendaya, της Alexa Demie και της Hunter Schafer, όπως επίσης και της makeup artist Doniella Davy και του δημιουργού Sam Levinson.

Αν τα παραπάνω -για κάποιο δικό σου λόγο- δεν σου ακούγονται και πολύ δελεαστικά, τότε στο βιβλίο υπάρχουν πολλά behind-the-scenes, που φαίνονται ξεκάθαρα τα signature looks του κάθε χαρακτήρα και αποκλειστικά Q&As με τους σχεδιαστές, όπως η Coperni και η Arianne Phillips. Τέλος στο βιβλίο υπάρχουν πολλά άρθρα που καλύπτουν θέματα, όπως το high camp, το normcore bondage και τα memes του twitter, άρα δεν μοιάζει καλό, αλλά είναι και καλό όντως!

Jenny.Gr
A24
Jenny.Gr
A24
Jenny.Gr
A24
Jenny.Gr
A24

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.