ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ζεντάγια έλαμψε στο πάρτι της πρεμιέρας της νέας της ταινίας με μια ξεχωριστή δημιουργία Celia Kritharioti


JTeam

18 Απριλίου 2024

Η Ζεντάγια έλαμψε στο πάρτι της πρεμιέρας της νέας της ταινίας με μια ξεχωριστή δημιουργία Celia Kritharioti
Η Ζεντάγια έκλεψε όλα τα βλέμματα με μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti στο πάρτι της πρεμιέρα της νέας της ταινίας The Challengers στο Los Angeles

Η Ζεντάγια και ο ταλαντούχος στιλίστας της, Λο Ρόουτς, δημιούργησαν για ακόμα μια φορά ένα απίθανο look με «κυριολεκτικό» styling, για το πάρτι της πρεμιέρας της ηθοποιού στο Los Angeles. Με αναφορές στην υπόθεση της ταινίας, η οποία έχει να κάνει με το άθλημα του τένις, το φόρεμα της Ζεντάγια ήταν εμπνευσμένο από το μπαλάκι του τένις με νέον κίτρινο-πράσινο χρώμα, έντονο ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη. Τα βλέμματα έκλεβε το μπαλάκι του τένις που ήταν δεμένο στη μέση του φορέματος και αποτελούσε μια πολύ ευρηματική λεπτομέρεια, καθώς η ηθοποιός υποδύεται στην ταινία μια προπονήτρια του αθλήματος.

Jenny.Gr

Η Ζεντάγια, που αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, ανέδειξε το φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο, το οποίο αγκάλιαζε μοναδικά την σιλουέτα της. Το εντυπωσιακό αυτό look ολοκληρώθηκε με λευκές γόβες, ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια Bulgari και λαμπερό makeup με έμφαση στα μάτια.

Η Ζεντάγια έκανε πρόβα το συγκεκριμένο ρούχο την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι με παρουσία της ίδιας της Σίλια Κριθαριώτη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις της με δημιουργίες της παγκοσμίου φήμης σχεδιάστριας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.