ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ζεντάγια άφησε το tenniscore στην άκρη για χάρη της Vera Wang


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Απριλίου 2024

Η Ζεντάγια άφησε το tenniscore στην άκρη για χάρη της Vera Wang
SPLASH via Ideal Image
Η διάσημη ηθοποιός Ζεντάγια πήγε στην πρεμιέρα της στο Los Angeles και έκλεψε τα φλας για ακόμα μια φορά

Η Ζεντάγια ξαναχτυπά, αλλά αυτή τη φορά μας ετοίμασε μαζί με τον στιλίστα της μια μεγάλη έκπληξη. Η διάσημη ηθοποιός και fashion icon έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας της ταινίας, Challengers, στο Los Angeles. Σε αντίθεση με όλα τα looks από το press tour της και τις προηγούμενες πρεμιέρες, το ταλαντούχο δίδυμο άφησε στην άκρη το «κυριολεκτικό» styling και το tenniscore, για μια πιο glam, λίγο dark και sexy επιλογή.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η Ζεντάγια φόρεσε μια τουαλέτα από τον οίκο μόδας Vera Wang, η οποία αποτελούνταν από πολλά διαφορετικά κομμάτια, όπως ο μεταξωτός κορσές. Η ροζ σατέν full φούστα του φορέματος είχε μια μακριά ουρά και μαύρο τούλι να ξεπροβάλλει από το σκίσιμο στο μπροστινό μέρος. Η ηθοποιός κράτησε απλά τα αξεσουάρ, καθώς το ρούχο είναι υπερβολικό και ήθελε να κρατήσει μια ισορροπία. Η Ζεντάγια επέλεξε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και μικρά δαντελένια σκουλαρίκια, για να δίνουν μια μικρή extra λάμψη και κομψότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.