ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τάιρα Μπανκς: Η iconic επιστροφή στο show της Victoria’s Secret, μετά από 19 χρόνια


JTeam

16 Οκτωβρίου 2024

Τάιρα Μπανκς: Η iconic επιστροφή στο show της Victoria’s Secret, μετά από 19 χρόνια
Getty Images @Dimitrios Kambouris
Η Τάιρα Μπανκς έκλεισε το fashion show με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο

Το λαμπερό fashion show της Victoria’s Secret επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια απουσίας και ήταν όλοι εκεί. Τα διάσημα μοντέλα, που είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται μετά τη συμμετοχή τους στο catwalk του δημοφιλούς brand, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη χθεσινή (15/10) ξεχωριστή ημέρα. Ανάμεσά τους και η Τάιρα Μπανκς.

19 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή της στην πασαρέλα και 27 χρόνια μετά το τελευταίο catwalk για τη Victoria Secret, η Τάιρα Μπανκς γύρισε στην οικογένειά της με μια εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση. Το μοντέλο κλήθηκε να κλείσει το show και το έκανε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Δυναμική, θηλυκή και σέξι περπάτησε, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει, και έκλεψε την παράσταση.

Η Τάιρα Μπανκς εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο show της Victoria's Secret

Φορώντας μια ολόσοφη φόρμα, έναν κορσέ, ένα αέρινο πανωφόρι με λεπτομέρειες γυάλινου καθρέφτη και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, η Τάιρα Μπανκς εμφανίστηκε στο catwalk μέσα από ένα υπόγειο άνοιγμα μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό της. Την ίδια στιγμή, ο ουρανός «πλημμύρισε» από πυροτεχνήματα, ενώ ο χώρος γέμισε από κομφετί.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την εμφάνισή της, όλα τα μοντέλα ανέβηκαν ξανά στην πασαρέλα και περπάτησαν χορεύοντας για τελευταία φορά, κλείνοντας το fashion show της Victoria’s Secret για το 2024.

Η Τάιρα Μπανκς δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο IG ένα βίντεο από την εμφάνισή της, σημειώνοντας: «Σε περίπτωση που το ξέχασες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.