ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Το κορυφαίο makeup brand MAC Cosmetics δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ στο “Hautes Grecians”


CHRYSAD

8 Οκτωβρίου 2018

_mg_6567.jpg

Αν αγαπάτε τη μόδα και πιο συγκεκριμένα τα fashion shows, τότε σίγουρα ξέρετε πως πίσω από τα πάντα εντυπωσιακά makeup looks που βλέπετε στα catwalks βρίσκεται η MAC. Στα backstage των εβδομάδων μόδας χτυπάει η καρδιά του κορυφαίου brand, με τους καλύτερους make-up artists από όλο τον κόσμο να δίνουν ραντεβού εκεί, ώστε να δημιουργήσουν τις τάσεις στο μακιγιάζ για τις επόμενες σεζόν.

Αυτή τη φορά έδωσαν ραντεβού στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ώστε να επιμεληθούν το μακιγιάζ των μοντέλων που θα περπατούσαν στο catwalk του μεγαλύτερου fashion show Υψηλής Ραπτικής στην χώρα μας, Hautes Grecians.

Οι πέντε σχεδιαστές που συμμετείχαν στο show συνεργάστηκαν με την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Global Senior Artist της MAC Cosmetics, και την ομάδα της και μαζί κατέληξαν στα διαφορετικά μακιγιάζ που είδαμε στο κάθε catwalk.

Οι makeup artists έπιασαν τα πινέλα τους, επέλεξαν τα προϊόντα της MAC που χρειάζονταν για το κάθε look και ξεκίνησαν τη δουλειά. ‘Έντονο eyeliner, glitter, smokey eyes, λάμψεις και bold αποχρώσεις στα χείλη, το Hautes Grecians είχε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ που έχουμε δει τελευταία και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και εμείς σύντομα. Άλλωστε οι τάσεις στην ομορφιά γεννιούνται στα backstage των μεγαλύτερων fashion shows και το Hautes Grecians δεν αποτελεί εξαίρεση.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το backstage και τα makeup looks που είδαμε την μεγάλη βραδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.