ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Deux Hommes: Το σχεδιαστικό δίδυμο που άλλαξε την ελληνική μόδα


Αφροδίτη Σακκά

31 Μαΐου 2019

pan_0377.jpg

Deux Hommes: Ένα όνομα που είναι γνωστό όχι μόνο από τον ομώνυμο πίνακα του Ρώσου καλλιτέχνη, Pavel Filonov, αλλά και από τη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής μόδας. Πίσω από το όνομα βρίσκονται ο Γρηγόρης Τρινταφύλλου και ο Δημήτρης Αλεξάκης, οι οποίοι δημιουργούν και ορίζουν το κύμα του fashion design στη χώρα μας εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα τέλη των 80s, όσο φοιτούσαν στη σχολή Βελουδάκη και λίγο αργότερα, συγκεκριμένα από το 1996, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να θέσουν μία νέα οπτική στον κόσμο της μόδας, μακριά από τα trends και τις σεζόν, αλλά μέσα από το πάθος και την αναζήτηση για κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό.

Η έμπνευση των Deux Hommes προέρχεται από πολλές διαφορετικές πηγές: Τη σύγχρονη γυναίκα, τον κινηματογράφο του 20ου αιώνα, την αρχιτεκτονική, το ελληνικό design, το avant-garde - όλα αυτά, σε συνδυασμό με την προσοχή στη λεπτομέρεια και το περίτεχνο design, αποτελούν την εντυπωσιακή μόδα των Deux Hommes.

Η φιλοσοφία του brand αφορά την εξέλιξη. Η παράδοση και η κομψότητα περνούν στο μέλλον, ενώ η γυναίκα Deux Hommes είναι μία οντότητα βαθιά ρομαντική. Όταν ντύνεται, χρησιμοποιεί τα ρούχα της για να πει μία ιστορία, ενώ πάνω από όλα αγαπά τον εαυτό και της και νιώθει άνετα με τον εαυτό της.

Οι Deux Hommes συμμετέχουν για μία ακόμη χρονιά στο Hautes Grecians, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά τις εντυπωσιακές δημιουργίες Deux Hommes στο Hautes Grecians by Zagori, δείτε εδώ το πώς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.