ΣΤΙΛ RUNWAYS

Diane von Fürstenberg: Η πρωτότυπη παρουσίαση της κολεξιόν της στη #NYFW


15 Φεβρουαρίου 2016

Disco μουσική, ευδιάθετοι καλεσμένοι και 70s επιρροές ήταν τα στοιχεία που συνοψίζουν το φανταστικό fashion show της Diane von Fürstenberg στο πλαίσιο της NYFW. H δαιμόνια και πάντα stylish σχεδιάστρια επιστράτευσε ένα dream team από όλα τα “it” μοντέλα που κυριαρχούν αυτό το διάστημα, οργανώνοντας ένα event που περισσότερο με party έμοιαζε παρά με fashion show.

Karlie KlossKendall JennerGigi Hadid, Lily Aldridge, Jourdan Dunn και Irina Shayk, ήταν μερικά από τα ονόματα που πόζαραν νωχελικά σε καναπέδες και ανάκλιντρα αλλά και περπάτησαν ανάμεσα στους διαδρόμους της DVF boutique στο Meatpacking District της Νέας Υόρκης, δίνοντας την αίσθηση μιας exclusive παρουσίασης ανάμεσα σε φίλες.

1-dvf-ten-things

Το κλασικό και αγαπημένο wrap dress, το οποίο αποτελεί fashion trademark της DVF, παρουσιάστηκε ανανεωμένο, με 70s επιρροές, ενώ δεν έλειπαν τα εντυπωσιακά maxi dresses με τα γνωστά bold prints που αγαπά η σχεδιάστρια αλλά και τα κομψά παλτό και jackets με λεπτομέρειες από γούνα, ιδανικά για τη σεζόν Φθινόπωρο 2016. Πρόκειται πάντως για το πιο fun concept που έχουμε δει μέχρι στιγμής!

[gallery-561117]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.