ΣΤΙΛ RUNWAYS

#MFW Fall '16: Τα masterpieces του Οίκου Gucci


25 Φεβρουαρίου 2016

Ανοίγοντας την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με τον πιο επεισοδιακό τρόπο – το show άργησε μια ώρα να ξεκινήσει, ο Οίκος Gucci κατάφερε να εντυπωσιάσει μέσα από την Fall ’16 collection του και τα απίστευτα πολλά και ενδιαφέροντα looks που παρουσίασε.

Φωτεινές αποχρώσεις όπως έντονο ροζ, φλογερό κόκκινο και δροσερό πράσινο της μέντας στόλισαν μερικά από τα πιο funky σύνολα της συλλογής ενώ ήρθαν σε αντίθεση με πιο chic προτάσεις όπως maxi dresses με διαφάνειες, λαμπερές strapless τουαλέτες και sexy tuxedos σε πιο masculine γραμμές. Εντύπωση προκάλεσε η ποικιλία ανάμεσα στα διάφορα looks, με maxi φορέματα αναγεννησιακού τύπου σε rainbow χρωματισμούς, με έντονα ruffles και εντυπωσιακά μανίκια να τα μετατρέπουν σε πραγματικά έργα τέχνης. Από την παρουσίαση δεν έλειπαν και πιο business σύνολα, με double breasted jackets, ladylike φούστες και τσάντες με το χαρακτηριστικό logo του Οίκου να βάζουν την τελική πινελιά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε αρχικά, όλα ξεχάστηκαν στη θέα της αριστοτεχνικής αυτής collection διά χειρός Alessanro Michele.

[gallery-567498]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.