ΣΤΙΛ RUNWAYS

Μοντέλα με μαντίλες περπάτησαν σε catwalk του NYFW και ήταν τόσο υπέροχες όσο νομίζετε


ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ

16 Σεπτεμβρίου 2016

Η Anniesa Hasibuan δεν είναι μία ακόμα σχεδιάστρια μόδας που έλαβε μέρος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Είναι η πρώτη σχεδιάστρια από την Ινδονησία, που έδειξε τα ρούχα της στη NYFW, και κάθε look που έδειξε ήταν με hijab.

Όπως θα γνωρίζετε, η hijab είναι μία παραδοσιακή μαντίλα που φοριέται από τις μουσουλμάνες γυναίκες και καλύπτει το κεφάλι και το στήθος τους. Όλες οι hijabs που φόρεσαν τα μοντέλα της Anniesa ήταν σε γήινους τόνους του ροζ, μωβ, χρυσό, ενώ την έμπνευση για όλη της σειρά την άντλησε από την πόλη της, την Jakarta.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Jakarta Post, η πολύ γλυκιά αυτή σχεδιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της μόδας εδώ και ένα χρόνο και μάλιστα ξεκίνησε από hobby δείχνοντας δειλά δειλά τα σχέδια της σε φίλους και οικογένεια. Τώρα σίγουρα θα σκέφτεστε "μα πώς γίνεται να έδειξε τόσο γρήγορα την κολεξιόν της σε μία τόσο δυνατή εβδομάδα μόδας;". Η απάντηση έρχεται από την ίδια.

"Οι άνθρωποι μερικές φορές νομίζουν πως απλά πήδηξα κατευθείαν στο NYFW, αλλά η αλήθεια ήταν πως όλο αυτό ήταν μία διαδικασία. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο πήγε βήμα βήμα".

Και μιλώντας για βήματα, αξίζει να σηκωθούμε από τις καρέκλες μας και να χειροκροτήσουμε τους ιθύνοντες της εβδομάδας μόδας στο Μεγάλο Μήλο, γι αυτή τους την απόφαση να δώσουν το...catwalk σε μία τόσο "ξεχωριστή" σχεδιάστρια. Μην ξεχνάτε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε προεκλογικό πυρετό με τον Donald Trump να κάνει έξτρα ρατσιστικές δηλώσεις για τους μετανάστες...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.