ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τα ρούχα του Antonio Berardi θα μπορούσαμε να τα φοράμε παντού


MMEINTANI

19 Σεπτεμβρίου 2017

antonio-berardi-wss18-025.jpg

Αυτές ήταν μάλιστα που τον επηρέασαν και στη διαδικασία παργωγής της κολεξιόν που θαυμάσαμε στο Λονδίνο για τη σεζόν Spring/Summer 2018, για την οποία ο ίδιος αποκάλυψε πως ανέτρεξε στα παλιά προκειμένου να αντλήσει έμπνευση. "Δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε, για να πω την αλήθεια", είπε. Και μάλλον αυτό το mood είναι διάχυτο φέτος στους designers, αφού κάτι παρόμοιο είδαμε να κάνει και η Mary Katrantzou στη δική της κολεξιόν.

Η αλήθεια είναι πάντως πως η συγκεκριμένη Ready-to-Wear συλλογή είναι αρκετά φορέσιμη και, αν είχαμε τη δυνατότητα, θα μπορούσαμε να τη φοράμε παντού και συνέχεια, όπως θα δείτε παρακάτω.

ΠΡΩΙ

Μεγάλες δόσεις γκρι χρώματος, φούστες με ενδιαφέροντα κοψίματα και σακάκια με τονισμένη μέση δίνουν άλλο αέρα στα σύνολα γραφείο αλλά και στα after office drinks.

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Αέρινες φούστες, ασύμμετρα tops πάνω από παντελόνια και total looks με ενδιαφέροντα patterns κεντρίζουν την προσοχή και ξεφεύγουν από τις κλασικές casual εμφανίσεις.

ΒΡΑΔΥ

Μαύρες διαφάνειες, φλογερό κόκκινο total look αλλά και glam λάμψεις στα πανωφόρια συνθέτουν τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις για επίσημα events και καλέσματα.

Δείτε περισσότερα looks στη gallery που ακολουθεί

[gallery-717533]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.