ΣΤΙΛ RUNWAYS

Trend Alert: Το χρυσό κατακλύζει τα runways του Φθινοπώρου 2019


Αφροδίτη Σακκά

12 Φεβρουαρίου 2019

ralph_lauren_waw1920_037.jpg

Βρισκόμαστε λίγο μετά τα μέσα του New York Fashion Week για το Φθινόπωρο 2019 και είναι εμφανές πως οι σχεδιαστές δεν έχουν κανένα σκοπό να ακολουθήσουν τη συνηθισμένη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα με τις καφέ αποχρώσεις. Αντιθέτως, δημιουργούν μία κυριολεκτικά χρυσή εποχή, που αποτελείται από επιχρυσωμένα φορέματα και μπροκάρ κοστούμια. Η πολυτελής απόχρωση έχει κάνει την εμφάνισή της σε αρκετά catwalks μέχρι τώρα, από τα Ralph Lauren μέχρι τα Brock Collection, αποδεικνύοντας πως η εκκεντρικότητα και η υπερβολή ζουν και βασιλεύουν.

Από χρυσά, βελούδινα φορέματα, μέχρι ρομαντικές strapless τουαλέτες, αστραφτερά, μεταξένια και αέρινα κομμάτια, οι σχεδιαστές διαλέγουν την λαμπερή απόχρωση για τις φθινοπωρινές δημιουργίες τους, δίνοντάς μας αρκετή έμπνευση για να αντικαταστήσουμε τα ουδέτερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με looks που θα δείχνουν το λιγότερο αριστοκρατικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.