ΣΤΙΛ RUNWAYS

Το πιο απρόσμενο χρώμα του φθινοπώρου 2019


Αφροδίτη Σακκά

20 Φεβρουαρίου 2019

sies_marjan_waw1920_015_1.jpg

Κάθε trend της εκάστοτε σεζόν είναι συνήθως μία νέα εκδοχή ενός προηγούμενου trend: Τα cargo παντελόνια επιστρέφουν σεζόν παρά σεζόν, το animal print συνεχίζει δυναμικά και τα oversized κοστούμια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μετά από ανδρόγυνες σιλουέτες και neutral αποχρώσεις, το New York Fashion Week αλλάζει τροχιά - τουλάχιστον χρωματικά - και παρουσιάζει το πιο απρόσμενο χρώμα για το Φθινόπωρο 2019: Το ροζ.

Η απόχρωση δεν είναι τόσο έντονη όσο το φούξια, ούτε όσο ανοιχτή όσο το bubblegum pink - είναι αρκετά εκκεντρική, χωρίς να μοιάζει παιδική. Το συγκεκριμένο χρώμα το είδαμε σε αρκετά catwalks, από τα Carolina Herrera, μέχρι τα Brandon Maxwell και τα Anna Sui.

Σε γενικότερα πλαίσια, τη φετινή σεζόν βλέπουμε μία ποικιλία στα έντονα, statement χρώματα. Magenta και έντονο κίτρινο βρίσκονται επίσης στη λίστα, αντικαθιστώντας τη συνηθισμένη φθινοπωρινή παλέτα των κυπαρισσί και μπορντώ αποχρώσεων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.