ΣΤΙΛ RUNWAYS

O οίκος Chanel έδωσε ένα σύγχρονο twist στα πιο εμβληματικά και κλασικά κομμάτια


Μάρθα Κουμπάνη

3 Οκτωβρίου 2019

O οίκος Chanel έδωσε ένα σύγχρονο twist στα πιο εμβληματικά και κλασικά κομμάτια

Σε ένα σκηνικό που στήθηκρε ώστε να θυμίζει παριζιάνικες ταράτσες, η Virgine Viard κατάφερε να απογειώσει το στιλ αλλά και να ελαφρύνει το κλίμα θλίψης, εξαιτίας λόγω της απουσίας του Karl Lagerfeld. Τα μοντέλα περπάτησαν αναμεσα σε θολωτές σκεπές και τζαμαρίες. Το περιστατικό με την γυναίκα που εισέβαλλε στο show δεν κατάφερε να επισκιάσει την κομψή συλλογή. Μεγάλοι πρωταγωνιστές τα διαχρονικά και iconic κομμάτια όπως τα tweed jackets και σύνολα, σε πιο γλυκές, ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Συνδυάστηκαν με μαύρες φούστες και παντελόνια σε σύγχρονα και ελαφρώς πιο girly σύνολα με καρό σε κόκκινο, λευκό και ροζ. Η Kaia Gerber περπάτησε με λευκό καπέλο και κόκκινη μποουτόνιέρα. Αθωότητα, νεανικότητα και γνήσιο Γαλλικό στιλ.

Το τούλι και ο ταφτάς έραψαν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά looks του show, ενώ το μαυρο καλσόν ένίσχησε επιπλέον την θηλυκή vintage ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.