ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο Tyrone Dylan είναι ο νέος σταρ της πασαρέλας - Με μακριά κατάξανθα μαλλιά και jumpsuit στον Rick Owens


Μάρθα Κουμπάνη

17 Ιανουαρίου 2020

Ο Tyrone Dylan είναι ο νέος σταρ της πασαρέλας - Με μακριά κατάξανθα μαλλιά και jumpsuit στον Rick Owens

Ο οίκος Rick Owens παρουσίασε τη συλλογή του "PERFORMA"  για το φθινόπωρο/χειμώνα 2020 στο Paris Men Fashion Week, γεμίζοντας ένα χώρο θεατρικής αίθουσας με ξηρό πάγο καθώς τα μοντέλα του εντυπωσίασαν στην πασαρέλα.

jenny.gr

Ο σχεδιαστής και μοντέλο Tyrone Dylan Susman άνοιξε το show με ένα look που έκοβε την ανάσα. Εμφανίστηκε με μακριά κατάξανθα μαλλιά και μία ασύμμετρη jumpsuit που μας θύμισε εκείνη που σχεδιαστηκε από τον Kansai Yamamoto για τον David Bowie το 1973.

jenny.gr

Ο Tyrone Dylan έμοιαζε με άγγελο και η ιδιαίτερη εμφάνιση του κάνει το γύρο του διαδικτύου όπως είχε συμβεί στις αρχές του φθινοπώρου με τον Leon Dame και το παράξενο βάδισμα του για τον οίκο Maison Margiela.

jenny.gr

Ολόκληρη η "PERFORMA" παίρνει την έμπνευση και το όνομά του από την καλλιτεχνική παράσταση που δημιούργησε η ιστορικός τέχνης Roselee Goldberg το 2004, η οποία ενθάρρυνε τον Owens να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και το προσωπικό του ύφος.

Το show ήταν γεμάτο από ασυμμετρία, ένα παιχνίδι με ήσυχους τόνους και ανατρεπτικές υφές.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.