ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο οίκος Chanel γίνεται τολμηρός και επαναφέρει την πιο sexy τάση στα αξεσουάρ - Θα τραβήξει τα βλέμματα στην παραλία


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιουνίου 2020

Ο οίκος Chanel γίνεται τολμηρός και επαναφέρει την πιο sexy τάση στα αξεσουάρ - Θα τραβήξει τα βλέμματα στην παραλία

Oι hip chains ή αλλιώς οι αλυσίδες που τοποθετούνται χαμηλά στη μέση, είναι μια τάση που είδαμε να ξεχωρίζει ανάμεσα στις pop stars στα 90's.

Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ θα επέστρεφε, και μάλιστα από τον οίκο Chanel που φαίνεται πως αναπολεί κάποιες από αυτές τις iconic fashion στιγμές και επαναφέρει στο σήμερα το αξεσουάρ που λάτρευαν οι Christina Aguilerra και Britney Spears.

Η πρώτη εμφάνιση των hip chains έγινε στο Metiers d'Art show στο Παρίσι το 2020. Με αυτές τις αλυσίδες, η Virginie Viard θέλησε να αναδείξει την θηλυκότητα και την σέξι πλευρά κάθε γυναίκας. Τα κλασικά tweed κοστούμια συνδυάστηκαν με τις συγκεκριμένες αλυσίδες, στα πιο ανατρεπτικά σύνολα.

Gigi Hadid chanel

Chanel Metiers d'art 2019-2020

Και μπορεί να τα είχαμε συνηθίσει συνδυασμένα με low rise παντελόνια και crop tops, η Viard όμως έδειξε την αδυναμία της στο συγκεκριμένο fashion item, αφού σχεδίασε και κάποιες πιο τολμηρές εκδοχές, με πιο chunky αλυσίδες και το λογότυπο του οίκου.

Στη συλλογή Cruise 2020/21 ανέδειξε την πιο μοντέρνα πλευρά των chains, υιοθετώντας ό,τι ακριβώς έγραφαν και τα fashion notes της συλλογής. Τα αξεσουάρ της συλλογής ανήκουν "σε μια γκαρνταρόμπα που μπορεί να χωρέσει μέσα σε μια μικρή βαλίτσα, μία shopper bag ή μία τσάντα ώμου με κεντήματα". Στην παραλία είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Chanel cruise

Chanel Cruise 2020/21

Cruise 2020/21

Chanel Cruise 2020/21

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.