ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο οίκος Prada παρουσιάζει την συλλογή S/S 2021 και η απλότητα της είναι συνταρακτική


Μάρθα Κουμπάνη

15 Ιουλίου 2020

Ο οίκος Prada παρουσιάζει την συλλογή S/S 2021 και η απλότητα της είναι συνταρακτική

H Miuccia Prada έχει ήδη αφήσει το ανεξίτηλο σημάδι της στην ιστορία και κληρονομιά του οίκου Prada με τα σχέδια της ως πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια. Ο Raf Simons ήρθε να δώσει τη δική του ματιά. Πριν ο Simons αναλάβει τα ηνία της μάρκας, η Prada γράφει το επόμενο κεφάλαιο με τη συλλογή Multiple Views Spring / Summer 2021, η οποία παρουσιάστηκε με μια σειρά films από πέντε διαφορετικούς καλλιτέχνες.

Oι Terence Nance, Joanna Piotrowska, Martine Sims, Juergen Teller και Willy Vanderperre ανέλαβαν να ερμηνεύσουν διαφορετικά σημεία της τελευταίας της συλλογής μέσω μιας σειράς ταινιών μικρού μήκους. Τα κομμάτια που είδαμε, απέπνεαν απλότητα, ηρεμία, σταθερότητα, στοιχεία παραπάνω από απαραίτητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Το μαύρο ποτέ άλλοτε, δεν έδειχνε τόσο πολυτελές μέσα από την απουσία κάθε διακόσμησης.

Courtesy of ©PRADA

Λεπτομέρειες από λευκή δαντέλα έκαναν μια neo-romantic αντίθεση.

Παστέλ πινελιές όπως ροζ και μέντα, έσπασαν την μονοτονία.

Αισθησιακά slip dresses συνδυάστηκαν με V pumps.

Δεν έλειψαν τα ενδύματα με sporty αισθητική και preppy "φινίρισμα". Νάιλον αντιανεμικά, μπλουζάκια πόλο και tennis skirts έδωσαν μια νεανική πνοή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS