ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο Jacquemus παρουσιάζει την συλλογή L’Amour σε ένα απέραντο τοπίο στρωμένο από σιτάρι


Μάρθα Κουμπάνη

17 Ιουλίου 2020

Ο Jacquemus παρουσιάζει την συλλογή L’Amour σε ένα απέραντο τοπίο στρωμένο από σιτάρι

Η πανδημία ανάγκασε τους σχεδιαστές να αλλάξουν το παραδοσιακό fashion calendar, ενώ τα shows που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν φυσικά τηρούν όλα τα μέτρα κοινωνικής απoστασιοποίησης, ενώ παρουσίασαν τις συλλογές τους και ψηφιακά. Ο Jacquemus παρουσίασε τη συλλογή του Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 με τον δικό του ξεχωριστό  και παριζιάνικο τρόπο, που έχουν αγαπήσει οι γυναίκες παγκοσμίως.

Getty Images

Οι τόνοι των σιτηρών δημιουργούσαν μια ζεστή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και τα μοντέλα εμφανίστηκαν με looks που περιελάμβαναν crop-tops, statement μανίκια και αισθησιακά μίνι slip dresses και midi φούστες με κουμπιά. Επιπλέον ο σχεδιαστής μοιάζει να προσπάθησε να μεταφέρει το office look στην ύπαιθρο και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό με σακάκια, πουκάμισα και pencil φούστες σε μια neutral χρωματική παλέτα.

Η νεότερη συλλογή σε ό,τι αφορά την παρουσίαση παραπέμπει στην collection άνοιξη/καλοκαίρι 2020, “Coup de Soleil”, σε ένα απέραντο τοπίο με λεβάντες κι ένα φωτεινό ροζ διάδρομο.

Η L’Amour περιλαμβάνει επίσης ανδρικά ενδύματα σε παρόμοια μοτίβα και χρώματα, ως μέρος της απόφασης της μάρκας να χρησιμοποιήσει πιο βιώσιμες πρακτικές. «Πριν από έναν χρόνο, αποφασίσαμε να επιβραδύνουμε τον κύκλο μας δείχνοντας γυναικεία και ανδρικά ρούχα μαζί». “Αυτό μας επιτρέπει να μειώσουμε τον αριθμό των επιδείξεων, να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια υφάσματα για ανδρικά και γυναικεία ενδύματα και να επιβραδύνουμε τον ρυθμό για την ομάδα και τους συνεργάτες μου.”

Getty Images

 

 

 

Getty Images
jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.