ΣΤΙΛ RUNWAYS

“Of Grace and Light”: O oίκος Valentino παρουσίασε τις δημιουργίες του με μοντέλα που αιωρούνταν σε ένα κατασκότεινο σκηνικό


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιουλίου 2020

“Of Grace and Light”: O oίκος Valentino παρουσίασε τις δημιουργίες του με μοντέλα που αιωρούνταν σε ένα κατασκότεινο σκηνικό

“Of Grace and Light”. Αυτός είναι ο τίτλος του μικρού μήκους φιλμ που δημιούργησε για τη σεζόν AW20 Couture ο Pierpaolo Piccioli, με τον Nick Knight. Εκτός από το soundtrack από την FKA twigs, η οποία είχε τραγουδήσει προηγουμένως ζωντανά στο show AW20 του Valentino τον Ιανουάριο, το show ήταν πραγματικά ιδιαίτερο για έναν ακόμη λόγο.

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν να αιωρούνται σε ένα μαύρο και κατασκότεινο σκηνικό φορώντας μακριά αιθέρια, φορέματα με τεράστιες ουρές και layers καθώς εικόνες από φλόγες, μπουκέτα λουλουδιών και άλλων στοιχείων της φύσης τα έβαφαν ψηφιακά. Ένα παιχνίδι από φως και σκιά, χρώμα και όγκους, οι οποίοι εκφράζονταν μέσα από αμέτρητα βολάν, φτερά και κίνηση.

Το βίντεο γυρίστηκε στο λεγόμενο «εργοστάσιο ονείρων» στον κινηματογραφικό χώρο τoυ Cinecitta, με τον Piccioli να αποπειράται να αναπαράγει «τη μαγεία του πρώιμου κινηματογράφου». Η ατμόσφαιρα του φιλμ μαγικά αισθαντική και ολίγον τι, ψυχεδελική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS