ΣΤΙΛ RUNWAYS

Chanel Resort 2022: Όταν το punk συνάντησε την καλοκαιρινή ελευθερία


The Jennettes

5 Μαΐου 2021

Chanel Resort 2022: Όταν το punk συνάντησε την καλοκαιρινή ελευθερία
O οίκος Chanel παρουσίασε την Resort συλλογή του

Mε φόντο τους επιβλητικούς ασβεστολιθικούς τοίχους του Carrières de Lumières, η τελευταία συλλογή Resort 2022 του οίκου Chanel συνδυάζει τη γαλλική κομψότητα και ευαισθησία με την σκληρή αίσθηση του punk κινήματος. Ένα θέμα που η Virginie Viard τόνισε επίσης στην επίδειξη για την σεζόν Spring / Summer 2021. Πριν από το επίσημο ντεμπούτο της συλλογής, η Chanel κυκλοφόρησε μάλιστα μια ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία των Inez & Vinoodh, με το μοντέλο Lola Nicon με Punk εμφάνιση να περιπλανιέται στο σπίτι της Coco Chanel στην 31 Rue Cambon.

Η ίδια η συλλογή διατηρεί το ίδιο θέμα, αλλά στην καλοκαιρινή έκδοση διακοπών. Στη συλλογή ήταν πρωταγωνιστές το λευκό και μαύρο, πάνω σε κομμάτια άλλοτε αέρινα και άλλοτε preppy εξαιτιίας του signature tweed. Υπήρχαν πινελιές από ροζ και μοβ, όμως θα έλεγε κανείς ότι η συλλογή είχε μια πολυτελή και grunge ταυτότητα.

Αντί για το iconic punk look, όπως το ξέρουμε με denim κομμάτια, η συλλογή περιελάμβανε κοστούμια από tweed στολισμένα με διάσπαρτες χρυσές καρφίτσες. Το leather έδινε και αυτό το παρόν πάνω σε αξεσουάρ με χρυσά καρφιά.

Graphic prints χρωμάτιζαν αέρινα καφτάνια και σετ, όπως και θηλυκά λευκά φορέματα.

Για το au revoir της show, τα μοντέλα απελευθέρωσαν ένα σμήνος από περιστέρια σε μια συμβολική κίνηση ελευθερίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS