ΣΤΙΛ RUNWAYS

«Ο ουρανός είναι δικός σου»: H ανοιξιάτικη συλλογή Hermès παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο


9 Οκτωβρίου 2021

«Ο ουρανός είναι δικός σου»: H ανοιξιάτικη συλλογή Hermès παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο
«Ο ουρανός είναι δικός σου»: H ανοιξιάτικη συλλογή Hermès παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο

Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα ερωτήματα σχετικά με τα ταξίδια: ποιος μπορεί να ταξιδέψει, πού μπορούμε να ταξιδέψουμε, πώς μπορούμε να περιηγηθούμε στα διάφορα εμπόδια και περιορισμούς που καθιστούν δυνατές τις μετακινήσεις ... Αυτή ήταν η σκέψη της creative director του οίκου Hermès, Nadège Vanhee-Cybulski: παρουσίασε τη συλλογή της Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 σε ένα υπόστεγο αεροδρομίου στο αεροδρόμιο Le Bourget, που βρίσκεται στα προάστια του Παρισιού. Ο Γάλλος κριτικός κινηματογράφου Philippe Azoury έγραψε τις σημειώσεις του show, τόσο στα γαλλικά όσο και στα αγγλικά, οι οποίες αφηγούνταν την ιστορία μιας γυναίκας που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό: «Είναι καλοκαίρι» και «Ο ουρανός είναι δικός σου».

Αυτό το θέμα -οι ατέλειωτοι ορίζοντες- επηρέασε και τα σκηνικά, με απαλές ροδάκινες αποχρώσεις ζωγραφισμένες από την καλλιτέχνη Flora Moscovini, αλλά και τη μουσική : ένα cover του «Across the Universe» των The Beatles. Όσον αφορά τα ρούχα, η Vahnee-Cybulski παρουσίασε σε πιο απλές σιλουέτες, φορέματα και φούστες με ελαστική μέση, μαλακές φόρμες με καφέ δερμάτινη επένδυση, bralettes και φούστες τυπωμένες με το signature horsebit print του label.

Όλα αυτά αναμιγνύονται, φυσικά, με κλασικά στοιχεία της Hermès: εξαιρετικά δερμάτινα παλτό, κοστούμια, καπιτονέ σύνολα. Τα κομμάτια κινούντα σε neutra αποχρώσεις και τόνους του ηλιοβασιλέματος: βουτυρένια κίτρινα και απαλά πορτοκάλι. Το αποτέλεσμα μια συλλογή ορισμός της πολυτέλειας.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.