ΣΤΙΛ RUNWAYS

Carolina Herrera F/W 2022: H πιο fun και νεανική εκδοχή του Οscar dressing


Μάρθα Κουμπάνη

15 Φεβρουαρίου 2022

Carolina Herrera F/W 2022: H πιο fun και νεανική εκδοχή του Οscar dressing
H συλλογή είχε πολύ drama, old Holywood glam και οσκαρικές σιλουέτες. Ό,τι δηλάδή ήθελαν να δουν οι θαυμαστές του brand, αλλά αυτή την φορά πιο αισιόδοξη και με πιο παιχνιδιάρικη και fun διάθεση.

Ο Wes Gordon creative director του οίκου Carolina Herrera παρουσίασε την συλλογή του για το φθινόπωρο 2022 η οποία όπως αναμενόταν είχε πολύ drama (με την καλή έννοια), Old Holywood glam και οσκαρικές σιλουέτες. Ό,τι δηλάδή ήθελαν να δουν οι θαυμαστές του brand, αλλά αυτή την φορά πιο αισιόδοξη και με πιο παιχνιδιάρικη και fun διάθεση.

Υπήρχαν αναφορές στην ιδρύτρια του οίκου (η οποία αποσύρθηκε από τον σχεδιασμό το 2018) όπως τα αγαπημένα της signature balloon sleeves. Ένα μάλιστα από τα πιο εντυπωσιακά looks με λευκό εφαρμοστό πουκάμισο και φούξια ball skirt είχε το όνομα της γραμμένο.

Ορισμένα από τα ball gowns της συλλογής ήταν φτιαγμένα για το κόκκινο χαλί των Oscars: Σειρές από τούλι, φιόγκοι, κάπες και βολάν που χάρισαν κίνηση και θεατρικότητα στα looks. Η collection περιελάμβανε μια πανδαισία χρωμάτων και χαρούμενου color blocking. Σύνολα σε κόκκινο και βιολετί, σκούρο μπλε και σιελ, μουσταρδί, φούξια baby pink και ασπρόμαυρο, αλλά και μια σειρά από εμφανίσεις με λουλούδια εμπνευσμένα από το κίνημα της τέχνης του Φωβισμού, παρέλασαν στο κατάλευκο contrast του runway που ενίσχυε την ένταση τους, σε ένα ζωηρό χρωματικό υπερθέαμα.

Στην front row βρισκόταν μια σειρά από νεαρές millennial Influencers όπως η Ariana DeBose, η Alexandra Daddario, η Sabrina Carpenter, η Alisha Boe και η Faouzia, μία κίνηση που υποδηλώνει τη στροφή του οίκου σε ένα πιο νεανικό κοινό.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks: