ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

New York Fashion Week: Τα ωραιότερα beauty looks που ξεχωρίσαμε


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2022

New York Fashion Week: Τα ωραιότερα beauty looks που ξεχωρίσαμε
H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης επέστρεψε και πάλι με φυσικά shows και εμείς κάναμε focus στα καλύτερα beauty moments των οίκων

Οι 4 βδομάδες μόδας λοιπόν για τις οποίες ανυπομονούμε κάθε σεζόν, συνθέτουν έναν ολόκληρο μήνα μόδας και ομορφιάς που πάντα μας χαρίζει απλόχερα ιδέες για τα επόμενα looks μας. Στα catwalks που παρακολουθήσαμε, είδαμε τις νέες τάσεις, γεμίσαμε έμπνευση και θυμηθήκαμε πόσο πολύ μας έχουν λείψει τα fashion weeks!

Κάποιοι εντυπωσίασαν με την απλότητά τους ενώ άλλοι έδωσαν έμφαση σε statements που μας φτιάχνουν τη διάθεση, όπως πολύ έντονα χρώματα και οι πολύχρωμες σκιές. Οι σχεδιαστές κατάφεραν να μεταδώσουν σε real χρόνο στους χιλιάδες ακολούθους τους το vibe της fashion week και οι νέες τάσεις έρχονται να μας συνεπάρουν.

Τα μεγαλύτερα brands μας προετοιμάζουν για τα trends που θα βλέπουμε από τον Σεπτέμβριο και, γιατί όχι, να τα υιοθετήσουμε από τώρα!

Proenza Schouler

Jenny.Gr

Ο οίκος Proenza Schouler επένδυσε σε ένα clean μακιγιάζ σε γήινους τόνους που ανέδειξε υπέροχα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων. Το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ είναι σε αποχρώσεις του καφέ και μπεζ.

Runway 7

Jenny.Gr

Το μακιγιάζ ήταν πραγματικά ένα έργο τέχνης στο show του Runway 7. Έντονο κραγιόν, ζωηρές σκιές ματιών και αφηρημένο eyeliner. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν ο συνδυασμός κόκκινου και ροζ που τα τελευταία χρόνια είναι ότι πιο in τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά.

STAN

Jenny.Gr

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ στα καλύτερά του. Ο οίκος STAN διατήρησε σε minimal ύφος το μακιγιάζ για να αφήσει τη φυσική ομορφιά να λάμψει. Μόνο μια νότα ρουζ επέλεξε να δώσει λίγη φρεσκάδα στο συνολικό makeup look.

Bronx and Banco

Jenny.Gr

Ο οίκος Bronx and Banco επένδυσε σε λάμψεις τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη. Οι μεταλλικές σκιές ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής καθώς έκαναν το βλέμμα ακόμη πιο δυναμικό και κυρίαρχο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.