ΣΤΙΛ RUNWAYS

O Michael Kors μας έδωσε αυτό που ζητούσαμε: Mια συλλογή φτιαγμένη για night out


Μάρθα Κουμπάνη

16 Φεβρουαρίου 2022

O Michael Kors μας έδωσε αυτό που ζητούσαμε: Mια συλλογή φτιαγμένη για night out
Η Michael Kors παρουσίασε την συλλογή του για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022 και κράτησε σταθερή τη συνταγή της επιτυχίας των shows του

Η νυχτερινή Νέα Υόρκη, δυνατοί προβολείς, ένα star cast δυναμικών γυναικών που περπατούν με αυτοπεποίθηση φορώντας glam σύνολα που φτιάχτηκαν για night out. Πολύ σωστά, ο Michael Kors παρουσίασε την συλλογή του για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022 και κράτησε σταθερή τη συνταγή της επιτυχίας των shows του.

H Gigi Hadid, η Irina Shayk, η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας high split φορέματα που αποκάλυπταν τα πόδια, body conscious σιλουέτες που αναδείκνυαν της καμπύλες, αστραφτερές παγιέτες και γούνινα πανωφόρια. Όλα αυτά την ώρα που ο καλλιτέχνης και μουσικός παραγωγός Miguel ξεσήκωνε τους καλεσμένους της front row από την σκηνή. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για την επιστροφή μας στην social life.

Ο σχεδιαστής αποθέωσε τη μονοχρωμία και όπου δεν το έκανε αποφάσισε να συνδυάσει αξεσουάρ στο ίδιο χρώμα. Στην συλλογή του oι wrap skirts συνάντησαν πλεκτά πουλόβερ με έναν ώμο και τα tailored μάλλινα κοστούμια τα cropped sweaters.

Eίδαμε μεγάλες τσάντες φακέλους από δέρμα και σουέντ μπότες οver the knee. Tην χρωματική αρμονία των neutral αποχρώσεων έσπαγαν ευθαρσώς, ζωηρά ροδακινί και έντονα κίτρινα, ενώ τα animal prints και τα metallics δήλωναν διακριτική παρουσία ίσα για να μας θυμήσουν ότι τα βράδια μας οφείλουν να είναι sparkly.

Δείτε τα πιο glam looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.