ΣΤΙΛ RUNWAYS

Miu Miu: To πιο πολυσυζητημένο look της χρονιάς επιστρέφει και δεν έχει φύλο


Μάρθα Κουμπάνη

10 Μαρτίου 2022

Miu Miu: To πιο πολυσυζητημένο look της χρονιάς επιστρέφει και δεν έχει φύλο
Αυτή την φορά η Miuccia Prada επέστρεψε με την φθινοπωρινή της συλλογή Miu Miu την οποία παρουσίασε στην Paris Fashion Week

Δεν είναι παρά μόλις λίγοι μήνες που ο οίκος Μiu Miu παρουσίασε την ανοιξιάτικη συλλογή του που έμελε να γίνει viral χάρη σε ένα συγκεκριμένο look.
Πρόκειται για ένα σύνολο που περιλαμβάνει cropped top και super short mini φούστα με πιέτες - ένα από τα πολλά που είδαμε στο runway show του οίκου Miu Miu. Το 00s outfit, που έχει πλέον δικό του λογαριασμό στα social media έχει γίνει αναγνωρίσιμο σχεδόν όσο και οι γυναίκες που το έχουν φορέσει όσο οι σταρ που το έχουν φορέσει, όπως η Zendaya στο περιοδικό Interview, η Nicole Kidman στο εξώφυλλο του Vanity Fair και η Emrata στα CFDA Fashion Awards.

Αυτή την φορά η Miuccia Prada επέστρεψε με την φθινοπωρινή της συλλογή Miu Miu την οποία παρουσίασε στην Paris Fashion Week μπροστά στις επιδραστικές γυναίκες καλεσμένες της, ντυμένες με παραλαγγές αυτού του look.

To δημοφιλές αυτό outfit ήταν και πάλι «παρών», όμως αυτή η φορά πιο «ντυμένο» και συντηρητικό για τις χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτή τη φορά η συλλογή διατηρούσε την μαθητική ανεμελιά ενός κολεγιοκόριτσου, ωστόσο είχε ελαφρώς επαναστατική διάθεση.

Είδαμε χαμηλοκάβαλες πλισέ φούστες ή tweed minis με εσώρουχα με το λογότυπο Miu Miu, που συνδυάστηκαν με polo shirts, διάφανα μεταξωτά Ts με γιγαντιαίους λευκούς γιακάδες από συνθετική γούνα που κάλυπταν το στήθος και argyle πουλόβερ δεμένα στη μέση.

Τα δερμάτινα παντελόνια και μπότες χάριζαν δυναμισμό και agresive τόνο στην συλλογή, η οποία δεν είχε φύλο.

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS