CELEBRITIES

Η Chiara Ferragni βρήκε τον μόνο τρόπο να φορέσει κάποιος το viral look Miu Miu


JTeam

16 Φεβρουαρίου 2022

Η Chiara Ferragni βρήκε τον μόνο τρόπο να φορέσει κάποιος το viral look Miu Miu
Η Chiara Ferragni βρήκε τον μόνο τρόπο που μπορούμε να φορέσουμε το viral look Miu Miu - Συνοδεία Imodium

Η Chiara Ferragni είναι η πιο διάσημη και επιδραστική fashion influencer. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας και fashion brands την εμπιστεύονται για τις καμπάνιες τους, αφού ό,τι φορέσει η λαμπερή Iταλίδα γίνεται αμέσως talk of the town.

Φυσικά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος που παρουσιάζει το κάθε trend μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, o οποίος συγκεντρώνει 26,3 εκατομμύρια followers. Η Chiara γνωρίζει καλά πως ο κόσμος της μόδας δεν διστάζει τα ίδια trends που αποθεώνει, την ίδια στιγμή να τα διακωμωδεί. Και σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει λίγο χιούμορ; Έτσι κάπως πρέπει να σκέφτηκε η Chiara όταν σε ένα από τα πρόσφατα posts της, έκανε την δική της, χιουμοριστική πρόταση για το πώς να φορέσουμε το look,από την S/S 2022 collection του οίκου Μiu Miu που έχει γίνει viral στους κύκλους της μόδας.

Πρόκειται για ένα σύνολο που περιλαμβάνει cropped top και super short mini φούστα με πιέτες - ένα από τα πολλά που είδαμε στο runway show του οίκου Miu Miu. Το outfit, που έχει φορεθεί ήδη από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, αφήνει εκτεθειμένη ολόκληρη την περιοχή της κοιλιάς.

H Chiara δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται να φορά το εν λόγω αμφιλεγόμενο οutfit, σε συνδυασμό με καλσόν και puffer jacket, γράφοντας στην λεζάντα: «Όταν η θερμοκρασία έξω είναι -10°C, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να φορέσετε αυτό το Μiu Μiu look».

Το καλύτερο ομως βρίσκεται στις δύο τελευταίες της φωτογραφίες όπου η fashion insider εμφανίζεται να κρατά ένα κουτί με χάπια Imodium, γνωστά για τη χρήση τους κατά της διάρροιας, υπαινισσόμενη ότι αν βγει στο κρύο με ένα τόσο γυμνό σύνολο θα τα χρειαστεί.

Και είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο look είναι πολύ μοντέρνο και stylish, όμως πέρα από τα εντυπωσιακά fashion editorials και καμπάνιες μόδας, αμφιβάλλουμε ότι μπορεί να φορεθεί real life.

Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει η Miuccia Prada για το αστείο της Chiara, εμείς πάντως το βρήκαμε πολύ εύστοχο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.