ΣΤΙΛ SHOPPING

Royal Baby Boutique: Το αγαπημένο e-shop των μαμάδων


24 Ιουνίου 2014

81.png

Ντύνει τις μικρές Πριγκίπισσες και τους μικρούς Πρίγκιπες με ιδιαίτερα και παραμυθένια κομμάτια.

Η Royal Baby Boutique ιδρύθηκε την Άνοιξη του 2013, και ήδη έχει γίνει το αγαπημένο e-shop των μαμάδων καθώς κατετάγη στην 1η θέση σε διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξήχθη ανάμεσα σε 14 παιδικά e-shops.

Η δημιουργός και ιδιοκτήτρια του www.royalbaby.gr είναι η Έλενα Αλεξάνδρου. Είναι μητέρα δύο αγοριών και πάντα ονειρευόταν να έχει τη δική της επιχείρηση και να έχει τη δυνατότητα να ντύνει τις μικρές Πριγκίπισσες και τους μικρούς Πρίγκιπες με ιδιαίτερα και παραμυθένια κομμάτια. Έχοντας για πολλά χρόνια το όνειρο, αποφάσισε να το εκπληρώσει και να ζήσει το παραμύθι της Royal Baby Boutique βάζοντας το πάθος της σε ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα με τα υψηλότερης ποιότητας υφάσματα και διακοσμητικά υλικά. Είναι το πάθος της να προσφέρει Royal κομμάτια τέχνης!

Κάθε κομμάτι που θα ανακαλύψετε και θα αγοράσετε από το www.royalbaby.gr θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας! Μπείτε στον κόσμο της Royal Baby Boutique και ανακαλύψτε μια υπέροχη Συλλογή από φουντωτές φουστίτσες, φορμάκια εποχής, ρομαντικά τοπάκια, ονειρεμένα σετ, κορδέλες, όλα έτοιμα να εντυπωσιάσουν τους πιο ξεχωριστούς πελάτες. Χρησιμοποιώντας μαλακά και πολυτελείας υλικά….εσείς και η Πριγκίπισσα σας είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείτε! Αν ψάχνετε για μια ιδιαίτερη εμφάνιση του Μικρού Πρίγκιπα εδώ θα βρείτε τα πιο Royal αξεσουάρ. Η ονειρεμένη συλλογή για αγοράκια περιλαμβάνει γραβάτες και παπιγιόν σετ με μαντιλάκια, τιραντούλες, καπελάκια και ζωνούλες όλα βγαλμένα από Παραμύθι….Για μια παραμυθένια επίσημη εμφάνιση σε κάθε ιδιαίτερο γεγονός της ζωής του!

Κάνοντας “LIKE” στη σελίδα στο Facebook Royalbaby.gr παίρνετε μέρος σε όλους τους διαγωνισμούς και είστε πάντα ενημερωμένοι για τις νέες αφίξεις, όλες τις προωθητικές ενέργειες και τις προσφορές της Royal Baby!

[gallery-352817]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.