ΣΤΙΛ SHOPPING

Arkos: Από τον Άρκο, το «μικρό νησί της μόδας» μέχρι την άκρη του κόσμου!


15 Ιουλίου 2014

ARKOS_SHOP_EXTERNAL_NIGHT.jpg

Το κατάστημα ARKOS, με έδρα τη Σκιάθο, ασχολείται από το 1999 με το  χώρο της γυναικείας μόδας, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ, για το καλοκαίρι.

Φέτος …ανοίγει πανιά για ένα νέο, πιο προσωπικό, ταξίδι στη Μόδα.

ARKOS_SHOP_EXTERNAL_NIGHT

Πρώτος σταθμός: η συλλογή Arkos Designers’ Fashion! Μια ιδιωτική συλλογή από t-shirts, shorts,  σαγιονάρες και άλλα, εμπνευσμένη από τις αισθήσεις που κατακλύζουν το μυαλό και την ψυχή όσων λατρεύουν το ελληνικό καλοκαίρι, με τη συνεργασία ταλαντούχων Ελλήνων Designers.

Δεύτερος σταθμός: η συλλογή Arkos Fashion Selections! Από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Ινδία αλλά και την Ελλάδα, το ARKOS, ανακάλυψε, ξεχώρισε,  επιμελήθηκε και υπογράφει μια ξεχωριστή συλλογή από αξεσουάρ, υποδήματα και κοσμήματα, την Arkos Fashion Selections.

Τρίτος σταθμός: το Arkos Fashion Online!  Στο e-shop  www.arkos.gr, ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει αντικείμενα από τις ιδιωτικές συλλογές Designers’ Fashion & Fashion Selections,  αλλά και από πολλούς Έλληνες και ξένους σχεδιαστές στο ρούχο, το παπούτσι, το κόσμημα, την τσάντα και το αξεσουάρ για το καλοκαίρι, σε ελκυστικές τιμές και με πολλές εκπλήξεις σε δώρα και προσφορές για τα μέλη του.

Οι δύο ιδιωτικές συλλογές, ARKOS Designers’ Fashion & Fashion Selections, διατίθενται στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα ARKOS και σύντομα θα βρίσκονται στους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και σε επιλεγμένα καταστήματα στο εξωτερικό.

Αυτό είναι το ταξίδι-αποστολή του ARKOS: Να προσφέρει στη γυναίκα, τις πιο κομψές και στιλιστικές καλοκαιρινές της αγορές και να κάνει γνωστό το ελληνικό fashion design σε όλον τον κόσμο, μέσα από τις δημιουργίες των σχεδιαστών του και την ελληνική αισθητική!

[gallery-359944] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.