ΣΤΙΛ SHOPPING

Το Exclusive Shop by Jenny.gr συνεργάζεται με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός


4 Μαρτίου 2015

DESMOS-LOGO_FINAL-COPY.jpg

Το Exclusive Shop by Jenny.gr ανακοινώνει τη συνεργασία του με το  Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός με στόχο την κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων.

Το 5% από τις πωλήσεις προϊόντων του e-shop θα διατίθεται σε 6μηνιαία βάση μέσω του Δεσμού για την κάλυψη αναγκών κοινωφελών οργανισμών σε είδος, δίνοντας έμφαση σε οργανισμούς που βοηθούν παιδιά.

Η οικονομική στήριξη θα διατίθεται κυρίως σε φορείς παιδικής πρόνοιας και θα δημοσιεύονται όλες οι δράσεις με την ολοκλήρωσή τους.

es_logo

Το Exclusive Shop by Jenny.gr που βρίσκεται στη νέα πλατφόρμα JYou.gr  είναι ένα ιδιαίτερο eshop όπου δημιουργοί σχεδιάζουν αποκλειστικά για το site αξεσουάρ, ενδύματα, design items, έχοντας εμπνευστεί από την ιδιαίτερη αισθητική του καθώς και από το πρόσωπο της Τζένης Μπαλατσινού. Οι δημιουργίες διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων καθώς και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

DESMOS LOGO_FINAL -COPY

Ο Δεσμός είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό την κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων μέσα από τη μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος από ιδιώτες και εταιρείες. Aπό την ίδρυσή του, τον Ιανουάριο του 2012 έως σήμερα, ο Δεσμός, με επίκεντρο τα γραφεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει προσφέρει σε ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 420 οργανισμών κοινωνικής ωφελείας στην Ελλάδα, βοηθώντας  συνολικά πάνω από 300.000 βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επωφελούμενους χάρη στην προσφορά  περισσότερων από 175 εταιρειών και εκατοντάδων ιδιωτών! Η εκτιμώμενη αξία των αγαθών που έχει  διαχειριστεί ο Δεσμός υπερβαίνει το €1.300.000.

Η ομάδα του Jenny.gr αγαπά τη μόδα, λατρεύει τα trends, στηρίζει τους νέους σχεδιαστές,  εκτιμά την υψηλή αισθητική και προτείνει ένα σύγχρονο ευτυχισμένο μοντέλο ζωής. Όμως ζει στην πραγματικότητα, κινείται στο σήμερα και αφουγκράζεται το τώρα. Κοιτά γύρω της και αντιλαμβάνεται την αξία της αλληλεγγύης χωρίς να έχει την ψευδαίσθηση ενός τέλειου, ιδανικού κόσμου. Με κίνητρο αυτή τη σκέψη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον Δεσμό και εύχεται να είναι η αρχή πολλών αντίστοιχων συνεργασιών.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε: www.jyou.gr Exclusive Shop: www.jyou.gr/exclusive-shop/ FACEBOOK PAGE: www.facebook.com/jyougr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.