ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα vol 7


27 Νοεμβρίου 2016

mac64308.jpg

Είμαι από τους ανθρώπους που θεωρώ τον ύπνο ιερό πράγμα και επίσης το μεγαλύτερο beauty tip για επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κοιμάμαι νωρίς και όχι δεν πάσχω από FOMO την επόμενη μέρα. Γι αυτό και όταν έπεσα πάνω στη σειρά για καλύτερο ύπνο της L' Occitane δεν μπόρεσα να αντισταθώ και την αγόρασα σχεδόν ολόκληρη. Και το αφρόλουτρο, τα πουγκιά για δίπλα στο κομοδίνο, και την κρέμα σώματος και την κρέμα για τα χέρια και το pillow mist - άφησα μόνο το λάδι μασάζ. Όλα μυρίζουν λεβάντα και μία που τα χρησιμοποιείς και μία που χαλαρώνεις και κάνεις τον καλύτερο ύπνο της ζωής σου. Μέχρι και το European Sleep Center το λέει, πως με αυτό το bedtime ritual ο Ορφέας μας αγκαλιάζει γλυκά. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Νίκη Χάγια

Το αγαπημένο μου άθλημα είναι το τένις. Παλαιότερα το παρακολουθούσα μόνο στην τηλεόραση, τώρα πλέον το παίζω κιόλας. Το τένις μου προσφέρει ψυχική ηρεμία, καλή φυσική κατάσταση και άμιλλα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξεις τένις είναι μια καλή ρακέτα. Και επειδή όσο προχωράς επίπεδο αλλάζεις και ρακέτες, έφτασε η στιγμή να αγοράσω και εγώ μια καινούρια. Η χαρά που ένιωσα όταν πρωτοπήρα τη νέα μου ρακέτα στα χέρια ήταν πολύ μεγάλη. Αυτή σίγουρα ήταν μια αγορά που άξιζε τον κόπο.

Τζουλιάννα Καρνέζη

Αν πρέπει να γνωρίζετε κάτι για μένα είναι ότι όσο αγαπάω το κομμάτι με το οποίο ασχολούμαι - τον μαγικό κόσμο της μόδας, σωστά, άλλο τόσο λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με ομορφιά. Κρέμες, καλλυντικά, μακιγιάζ και πάσης φύσεως beauty products έχουν μεγάλο κομμάτι τόσο στην καρδιά μου όσο και στο ντουλάπι του μπάνιου μου (όπως και σε αμέτρητα νεσεσέρ αλλά αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία). Μιας και πλέον λοιπόν έχει πιάσει για τα καλά ο χειμώνας και έχω επιτέλους την ευκαιρία να κυκλοφορώ ντυμένη στα αγαπημένα μου monochrome σύνολα - είμαι και μίνιμαλ ψυχή μέσα σε όλα, σκέφτηκα ότη αγορά αυτής της εβδομάδας έπρεπε να είναι κάτι που ταιριάζει με κάθε κομμάτι της ντουλάπας μου και ταυτόχρονα δίνει την πιο fall/winter πινελιά στο look μου. Ένα κραγιόν σε βαθύ κόκκινο χρώμα ήταν μονόδρομος όπως καταλαβαίνετε και την ιδανική απόχρωση τη βρήκα στο Dionysus από τη σειρά Liptensity της MAC cosmetics.

Μαρία Μεϊντάνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.