Φέτος φοράμε τις αγαπημένες μπότες της Rosie Huntington-Whiteley

Δευτέρα 12 Δεκέμβριος 2016
rosie-huntington-whiteley-ugg-boots.jpg

Ναι, τις έχουμε ξαναδεί. Ποτέ όμως δοσμένες μέσα από ένα τόσο stylish πρίσμα, όπως συμβαίνει τώρα με το επαναλανσάρισμά τους 37 χρόνια από την ίδρυση του συγκεκριμένου brand. Και αν με ρωτάτε, δεν αγαπώ τίποτα πιο πολύ από έναν αέρα ανανέωσης, ειδικά όταν πρόκειται για βασικά κομμάτια των looks μου.

Η πιο πρόσφατη καμπάνια ήταν και αυτή που με έπεισε για τα καλά, αφού παρακολουθώντας την 1η παγκόσμια πρέσβειρα του brand να γιορτάζει φορώντας το εμβληματικό αυτό στιλ, συνειδητοποίησα πως πρόκειται για ένα παπούτσι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Και πόσο με βολεύει αυτό, δεν ξέρετε.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι μου διέλυσε την ιδέα ότι πρόκειται για ένα μόνο σχέδιο, αυτό που όλες έχουμε στο μυαλό μας τόσα χρόνια δηλαδή, αφού η νέα συλλογή επεκτείνεται σε 5 καινούρια σχέδια: new Classic, Classic Street, Classic Luxe, Classic Cuff και Classic Slim. 

Φορεμένες είτε με τα πιο άνετα τζιν παντελόνια μας και ένα ωραίο jacket, είτε με θηλυκά φορέματα, πιστεύω ότι θα μας λύσουν τα χέρια την περίοδο που ακολουθεί και μέχρι να φύγουν τα κρύα, ενώ η σόλα από Treadlite που απορροφά τους κραδασμούς και το προστατευτικό υλικό Scotchgard που απωθεί λεκέδες και νερό, θα τις κάνουν τον ιδανικό σύμμαχο τόσο για τα σύνολα της πόλης όσο και για τις επερχόμενες αποδράσεις μας όπου κι αν είναι αυτές. Αρκεί μόνο να είτε πόσο τις απολαμβάνει η Rosie για να πειστείτε.